Cu totii stim ca in lipsa existentei lui Google, internetul ar fi cu siguranta altfel si implicit, vietile noastre. Cei de la Google fac o treaba foarte buna cand vine vorba despre societatea actuala, insa nu se opresc aici. In continuare vom vorbi despre o unealta foarte folositoare atunci cand vine vorba despre lumea promovarii pe internet si SEO. In continuare vom vorbi despre Universal Analytics.

Majoritatea oamenilor sunt deja foarte familiarizati cu vechiul Google Analytics si cu utilitatea in lumea marketing-ului online. Google Analitycs este cea mai folosita platforma de analize de pe internet. Universal Analytics este predecesorul lui Google Analytics si a fost special conceput pentru a ajunge ca, pe viitor, sa schimbe modul in privim analizele de piata. Inainte sa te apuci sa folosesti Universal Analytics pe site-ul tau, ar trebui sa tii minte ca, acesta fiind doar in versiunea beta, nu dispune de diferite facilitati precum sunt AdSense, Double Click, Content Experiments si Remarketing nefiind inca integrate. Totusi, Universal Analytics dispune de o serie de facilitati care ii permit utilizatorului sa observe si sa controleze mult mai usor traficul de pe site-ul personal.

In primul rand, Universal Analytics, pentru a-si identifica in mod unic clientii, foloseste un ID al utilizatorilor individual, fapt care iti permite sa urmaresti interactiunile clientilor tai cu site-ul sau cu aplicatia ta. Pe langa asta, Universal Analytics dispune de un grad de performanta superior fata de predecesorul sau, Google Analytics, deoarece se foloseste de un tip simplu de cookies si salveaza datele pe mai multe servere Google Analytics. Asta rezulta in pagini mai rapide, iar paginile mai rapide inseamna clienti mai fericiti. O alta imbutatire considerabila este posibilitatea de a selecta utilizatorii cu care poti sa relationezi, datorita faptului ca dispui de posibilitatea sa-i identifici in functie de ID-ul unic pe care l-au primit apriori.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *