Din pacate, Google Analytics nu merge pe browserele de pe iOS. Asadar userii ar putea doar sa se intoarca la aplicatiile de iOS de baza pentru a-si verifica statisticile in timp ce sunt interesati de asta si pe mobil. Am incercat cateva tipuri de aplicatii de iOS pentru Google Analytics, atat gratis, cat si platite, si acestea doua care urmeaza sunt favoritele mele.

Premium: Analytics Pro

Majoritatea dintre aplicatiile pe care le-am incercat aveau aceleasi probleme-nu era vorba de UI sau de bugs. Aceste aplicatii nu aratau pur si simplu toate statisticile disponibile pe care le asigura Google Analytics. Din multimea de aplicatii pentru mobil pe care am incercat-o, Analytics Pro a fost cea mai diversificata aplicatie pe care am testat-o si era cea mai plina de trasaturi si caracteristici utile.

Singurul lucru care parea sa ii lipseasca era abilitatea de a compara perioadele de timp. Din pacate, Analytics Pro te costa 6$-unul dintre cele mai piperate preturi de aplicatii Google Analytics pentru sistemul iOS.

Gratis: Fishead Analytics

Fishead Analytics este la fel de plina de trasaturi si de componente la fel ca si varianta premium de analiza a Google. Contine cam aceeasi cantitate de fisiere si de informatii pe care le asigura Analytics Pro. Totusi, asigura tot ceea ce trebuie a fi asigurat intr-un format dificil de digerat. Insa daca te vei obisnui cu el si daca iti vei rezerva extra timp sa cauti prin fisiere si sa le examinezi, te va salva de cativa banuti si vei economisi cate ceva.

Toate ca toate, 6$ nu sunt atat de multi bani si iti recomand Analytics Pro daca vrei sa iti extinzi cautarile legate de statisticile site-ului tau web pe loc si rapid. In cazul in care nu vrei sa dai banii pe astfel de aplicatii, fie incerci acea aplicatie de analiza care este gratis oferita pe iOS sau alegi sa iti verifici statisticile paginii tale web direct de pe pc.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *