Atunci cand iti faci un blog si vrei sa scoti si profit din el, nu va fi atat de usor pe cat ai crede prima data. Vezi la alti bloggeri ca sunt prosperi, recunoscuti si ca le merge bine, ba mai si castiga premii pentru cele mai bune bloguri sau pentru cele mai interesante subiecte pe care le abordeaza acolo, si vrei sa fii si tu la fel.

Nu trebuie sa fii ca ei. Este bine sa ai teluri inalte, sa ai o idee in minte despre ceea ce vrei sa devii, insa trebuie sa respecti niste reguli de WordPress care sa te ajute sa iti propulsezi blogul eficient si fara a fi penalizat pentru vreo incalcare a regulilor de blogging.

A forta traficul pe blogul tau este o mare problema si greseala pe care o poti face vreodata. Chiar si cu ajutorul celei mai bune strategii de SEO, tagging si impartasire pe social media, blogul tau nu va deveni un mare succes peste noapte, la o simpla pocnitura de deget.

Unii bloggeri ar putea fi descurajati de numarul mic de vizualizari in primele luni de la activarea blogului. Schimburile de linkuri cu alte bloguri, incarcarea postarilor cu keywords comune si alte feluri de trucuri ca din palaria de magician nu te vor ajuta sa iti vezi visul implinit.

De fapt, schimburile de clikuri pot sa ajunga sa fie interzise de AdSense, si ar putea duce la eliminarea unei surse de venit de pe blogul tau. In schimb, axeaza-te pe crearea unei audiente loiale de oameni care sa doreasca sa-ti citeasca blogul in mod regulat. Iti trebuie timp sa iti constuiesti o audienta, insa oamenii care incep sa-ti urmareasca blogul vor continua sa revina la acesta pentru noi postari.

Cititorii vor ajunge in cele din urma sa iti gaseasca site-ul prin intermediul folosirii motoarelor de cautare. Nimic nu scoate mai tare un cititor de pe un blog decat informatii care nu sunt actualizate si care sunt postate cu foarte mult timp in urma.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *