Schimbarile din ultimul timp fac ca in ceea ce priveste continutul sa conteze fiecare aspect. Si cum in tot ceea ce faci conteaza calitatea, cea care face diferenta in toate la fel conteaza si continutul. Spre exemplu pastrand o constanta in postari inseamna sa demonstrezi in primul rand ca esti o sursa de incredere in a furniza informatii care sa merite.

De asemenea Google are in vedere ca si indicatori de calitate anumite referinte. Pentru a considera ca faci parte din aceasta categorie ar trebui sa ai in vedere ca si continut de lungimea acestuia, de partile extra introduse la continut ca si imaginile si partile video, de corectitudine si legaturi catre alte site-uri mult mai bune. Tinand cont de acestea este clar ca ai nevoie de ceva timp alocat exclusiv acestui domeniu cat at talent. Insa acolo unde nu dispui de asta ai oricand optiunea de a avea un responsabil pe acest domeniu.

Ba mai mult decat atat la fel de benefic este spre exemplu sa contezi pe diversitate. Ai putea opta sa mizezi pe aproape fiecare angajat in parte care sa ofere cel putin cate un articol pentru firma ta. Nu mai punem in calcul ca nu are nevoie de o pregatire sau prezentare, stiind profilul, mediul de activitate si felul in care merg lucrurile. Insa per total vei avea parte de un blog complex in idei, pareri.

La fel de mult ca si continutul in sine conteaza sa incluzi scurte prezentari video care sa prezinte idea de baza altfel. Captivant pentru cititor in ceea ce priveste motoarele de cautare vei castiga la fel de mult ca si atunci cand faci guest posting. Iti expui brandul caci vei castiga puncte importante in considerentele celor de la Youtube spre exemplu.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *