Linkuri MomealaLinkurile au fost primul factor de clasamentul major off page folosit de motoarele de cautare. Google nu a fost primul motor de cautare care ia in considerea linkurile ca si voturi, dar a fost primul motor de cautare care se baza foarte tare pe analiza linkurilor, ca o modalitate de a imbunatati relevanta. In ciuda vorbelor pe alte semnale, linkurile raman cea mai importanta forma externa pentru a imbunatati clasamentul de cautare. Dar dupa cum vei descoperi, unele linkuri sunt mai valoroase ca altele.

Daca ai fi bolnav, in cine ai avea incredere ma imulta? In sfatul a 5 doctori sau sfatul a 50 de oameni care si-au oferit sfatul in timp ce mergeau pe strada. Daca nu ai avut o experienta foarte proasta cu doctorii, probabil vei crede sfatul doctorului. Desi primesti mai putine opinii, primeste acele opinii din partea unor experti. Calitatea opiniilor lor duc mai multa greutate.

Functioneaza in acelasi mod cu motoarele de cautare, numara toate linkurile care duc la website-uri, dar nu le numara pe toate in mod egal. Ofera o greutate mai mare linkurilor care sunt considerate sa fie de calitate mai mare.

Ce este un link de calitate? Este unul din acele tipuri de lucruri pe care il vei recunoaste cand il vei vedea in multe cazuri. Dar un link, din partea unui site mare, respectabil va fi pe o scara mai mare de calitate decat un link dintr-un comentariu de pe blog. In aditie, linkurile pentru cei din vecinatatea ta, site-uril care au relevanta asupra subiectului site-ului tau ar putea conta mai mult.

Amazon are o multime de linkuri ce duc catre ei. Totusi nu se claseaza pentru „masini”, ci se claseaza pentru cuvantul „carti”. De ce ? Multe dintre acele linkuri care duc la Amazon spun ca cuvantul „carti” din linkuri in timp ce sunt relativ putini oamei care cauta „masini” intrucat Amazon nu vinde „masini”.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *