Mediul online este foarte relativ, mai ales in ce priveste investitiile. Cu o constanta mereu in schimbare, din mai multe motive, intervine de multe ori intrebarea: Cat investesti intr-un site?, intrebare la care vom incerca sa oferim un raspun competent in randurile ce urmeaza.

Am amintit mai sus despre o serie de motive pentru care constanta mediului online este mereu in schimbare insa nu am mentionat exact care sunt aceste motive. Poate printre primele, il reprezinta faptul ca mediul online incepe sa aiba din ce in ce mai multi adepti. Evolutia tehnologica face astazi posibila accesarea internetului din aproape orice colt al lumii.

Cu o extindere din ce in ce mai mare si cu o accesibilitate crescanda, mediul online devine din ce in ce mai populat si nu mult timp va urma pana cand cele doua medii, online si offline vor deveni doua constante egale, cel putin din punct de vedere al „locuitorilor”.

Odata cu aceste aspecte, intervine nevoia in cazul oricarui site sa investeasca mai mult pentru o vizibilitate mai buna. Marea majoritate a site-urilor care vand, exact de asta au nevoie: de vizibilitate pentru publicul tinta.

Pentru aceasta insa, pentru ca site-ul sa obtina vizibilitatea necesara, sunt necesare o serie de investitii. De ce insa aceste investitii sunt relative? Sunt relative exact pentru motivele pe care le-am identificat mai sus. Sunt relative pentru ca mereu in crestere, site-urile trebuie sa investeasca mai mult.

Un lucru este cert insa: investitile reprezinta o relatie direct proportionala cu castigurile. Astfel, raspunsul cel mai competent la aceasta intrebare este urmatorul: Investitiile le faci in functie de castigurile pe care le doresti.

In acelasi timp, cu cat mai mult investesti, cu atat mai mult vei avea de castigat. Nu uita ca investitiile sunt constante pentru ca daca te opresti din investit, categoric va veni cineva din spate si iti va fura locul.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *