Despre SEOSEO este practica imbunatatirii si promvarii unui web site, pentru a creste numarul de vizitatori pe care site-ul il primeste de la motoarele de cautare. Sunt o multime de aspecte la SEO, de la cuvintele de pe pagina ta, pana la modul in care alte site-uri se leaga de tine pe web. Cateodata SEO este pur si simplu o asigurare ca site-ul tau este structurat intr-o modalitate in care motoarele de cautare inteleg.

Optimizarea motoarelor de cautare nu tine de „motoare”. Tine de asigurarea ca site-ul tau este si mai bun pentru oameni. Aceste principii merg mana in mana.

SEO inseamna multe lucruri, de la descoperirea termenilor si frazelor de cuvinte cheie care genereaza trafic, pana la a te asigura ca site-ul tau este prietenos cu motoarele de cautare, in construirea link-urilor si marketingul de valori unice ale ofertelor site-ului.

De ce are site-ul meu nevoie de SEO?

Majoritatea traficului tau web este condus de majoritatea motoarelor de cautare comerciale, Google, Bing si Yahoo. Desi retele social media si alte tipuri de trafic pot genera vizite catre website-ul tau, motoarele de cautare sunt metoda principala de navigare pentru majoritatea utilizatorilor ale internetului. Acest lucru este adevarat indiferent daca site-ul tau furnizeaza continut, servicii, produse, informatii sau aproape orice altceva.

Motoarele de cautare sunt uncie in faptul ca furnizeaza trafic tinta, oameni care cauta ceea ce tu oferi. Motoarele de cautare sunt caile care fac acest lucru sa se intample. Daca site-ul tau nu poate fi gasit de motoarele de cautare sau continutul tau nu poate fi pus in baza lor de date, pierzi o oportunitate incredibila disponibilizata site-urilor prin intermediul cautarii.

Interogarile de cautare, sunt cuvintele pe care utilizatorii le scriu in casuta de cautare, avand o valoare extraordinara. Experienta a afisat ca traficul motoarelor de cautare poate aduce succesul unei organizatii.

 

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *