Constientizand importanta prezentei online, nevoii de promovare pe internet a afacerii de multe ori se fac greseli si din ideea de a vedea o imbunatatire la mersul afacerii pentru ca s-a lucrat la promovare mare lucru nu se intampla. Antreprenorii fac greseli frecevente si din randul celor mai comune vedem astazi parerile specialistilor. Echipei Team Digital a celor de la Entrepreneur vine cu explicatii despre cateva din acele greseli pe care sa le eviti.

Crezi ca a fi o prezenta online inseamna sa te promovezi prin orice? Devine si obositor si a te pune in locul utilizatorului care tot ce poate sa vada este o multitudine de postari insa care nu au legatura cu o informatie anume. Este cazul celor care vorbesc prea mult despre ei. Lumea social  media inseamna conversatii, discutii in care se spun lucruri, se asculta lucruri si ca si intr-o conversatie nu este un monolog. Cu alte cuvinte nu abuza de promovarea online in acest sens pentru ca mai apoi sa iti dai seama ca oricum nu este de efect.

Mergand mai departe, o alta gresala frecventa este brandingul insuficient acolo unde se doreste o prezenta online pe mai multe platforme de socializare. Intr-un mdo concret gresala intervine acolo unde site-ul afacerii este o cu totul o alta poveste decat ceea ce prezinti pe site-uri de socializare de la Facebook la Twitter, Google+ si asa mai departe. Pastreaza aceeasi idee, un continut asemanator si informatii de asemenea. Personalizeaza contul de Facebook cu imaginea de pe site, pastreaza aceleasi cuvinte cheie. Si mai mult decat atat continutul este si el nevoit sa se supuna unor atentii. Actualizarea acestuia este necesara, sa se pastreze mereu corelatia cu site-ul afacerii tale.

Daca unii considera ca a avea un cont pe o retea de socializare este deja suficient in strategia de promovare altii sunt la opus insa in fiecare caz exista o alta gresala.

 

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *