Lumea social media este inteleasa diferit insa mai mult decat atat este vorba de greseli comune care se fac fara a se tine cont de baza situatiei. Invatand din ceea ce altii au facut, cuatand informarea in acest sens un sir de greseli in acest domeniu sunt impartasite de catre experti.

Un prim aspect este legat de brandingul inconsistent. Iar ca sfat in acest sens ai putea sa folosesti una sau doua fotografii pentru toate conturile pe platformele de socializare; personalizeaza fundalul cu elemente de pe site-ul tau, rezuma-te la aceleasi cuvinte cheie, descrierile de baza si mai mult decat atat informatiile sa fie actuale.

In incercarea de a fi activ pe mai toate platformele de socializare este o alta gresala si asta pentru ca iti consuma din timp si ar putea sa nu fie publicul tinta pentru tine. E ca si cand ai alerga dupa doi iepuri in acelasi timp asa cum spune o vorba populara. Trebuie sa iti definesti publicul, ca si categorie de varsta spre exemplu pentru ca ceea ce promovezi sa iti gaseasca scopul. Descopera care este audienta activa si pastreaza interesul pentru reteaua cea mai  buna.

Mai mult decat atat, in aceeasi arie de conturi pe retelele de socializare o gresala pe care multi o fac este sa posteze foarte rar. A fi prezent in lumea social media trebuie sa faci parte la discutii, sa vii cu postari care reflecta ceea ce este nou, sa fie captivant. Nu este de ajuns sa fii doar cu un cont inregistrat pe astfel de conturi de socializare. Trebuie in schimb sa te gandesti cum poti sa iti umanizezi brandul pentru a castiga increderea posibililor clienti, pentru a castiga autoritate si credibilitate.

Nu in ultimul rand nu te gandi ca astfel de conturi sunt varianta gratis de social media marketing. Iti trebuie investitie insa aceste conturi au si ele rolul lor in aceasta misiune.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *