Cu un atat de mare aport in ultima vreme in mediul online, firmele seo au o mare importanta. Astzi vorbim despre cateva din activitatile zilnice in cadrul unei firme se0.

1. Se cerceteaza

In cadrul unei firme SEO, exista un proces aproape continuu de cercetare. Cercetarea aceasta se refera bineinteles la tot ce tine de mediul online, de algoritmii Google si de toate schimbarile care apar in acest domeniu. Cercetarea este vitala intrucat firma seo trebuie sa gaseasca mereu cele mai bune metode in care poate promova si optimiza site-urile clientilor.

2. Se optimizeaza

Bineinteles, poate activitatea cu cea mai mare pondere intr-o zi, intr-o firma de seo, o reprezinta optimizarea. Zilnic, experti in domeniul SEO au grija ca site-urile clientilor sa fie optimizate. Optimizarea inseamna atat On Page, pe blogul/site-ul clientului cat si Off Page, pe alte site-uri si cu alte instrumente insa din nou, pentru site-urile clientilor.

3. Se scrie

Din nou, o activitate cu o pondere din ce in ce mai mare intr-o firma de seo o reprezinta crearea de continut. Acest lucru intervine din doua mari motive. Primul din ele il reprezinta faptul ca cei mai multi din detinatorii de site-uri care apeleaza la o firma de seo nu doresc sa isi creeze propriul continut ci doresc mai degraba sa apeleze la firma de SEO pentru asta. Al doilea motiv este acela ca Google pune un din ce in ce mai mare accent pe continut unic si de calitate, astfel incat in zilele noastre, optimizarea este aproape imposibila fara acest continut de calitate.

4. Se comunica cu clientii

O firma de SEO nu isi are rostul daca nu are clienti. Astfel, zilnica activitate o reprezinta si comunicare cu clientii, in diferite moduri si pentru diverse scopuri. Principalul il reprezinta tinerea clientilor la curent cu modul in care se desfasoara campania seo pentru ei si cum evolueaza site-ul lor.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *