Cercetare Cuvinte CheieSunt o multime de moduri diferite de a realiza o cercetare pentru cuvinte cheie. Prea des, companiile se vor concentra pe cuvinte care arata cerere buna, chiar daca acel cuvinant dintr-un punct de vedere al intentiei nu are un plan pentru produse si servicii. Chiar si mai rau, unele companii vor sa se claseze mai mult pentru un cuvant cheie cu volum mare, chiar si daca sunt la inceput. Marketingul de cautare a fost numita baza de date a scopului.

Modelul tau traditional de cercetare a cuvantului cheie arata ceva de genul :

  1. Cuvant Cheie – cuvantul cheie care este cercetat
  2. Cerere – numarul de cautari pe luna pe un motor de cautare
  3. Brand sau nu – daca cuvantul cheie utilizeaza numele de brand si fraza

Este destul de simplu sa creezi o foaie de calcul cu aceste coloane care vor conduce o discutie despre ce cuvinte sa te concentrezi. Cu toate acestea, aplicand un nivel de gandire mai strategic in acest lucru va ajuta mult companiile sa scape de probleme si sa inceapa sa se uite la cum datele pot fi planuite pentru prioritatile si obiectivele afacerii tale. De exemplu, sunt cateva alte puncte de date pe care ar trebui sa le analizezi.

  1. Cautari interne – furnizeaza o buna cunoastere in cum consumatorii cauta produse sau serviciile de indata ce te-ai angajat cu wesite-ul.
  2. Referali ai motoarelor de cautare organice – numarul de vizite pe luna pe website ce au venit de pe un motor de cautare.
  3. Referali platiti ai motoarelor de cautare – numarul de vizite pe luna pe website dintr-o campanie de reclame a motoarelor de cautare.

De indata ce detii aceste date, poti s-o aduci la urmatorul nivel categorisind si grupand termenile care sunt similare. Acest lucru te va ajuta sa identifici temele sau zonele de subiect, ce dupa cum am mentionat mai sus te va ajuta sa definesti intentia motoarelor de cautare.

 

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *