Este pe internet, deci este adevarat. Urgia existentei tuturor serah marketerilor este o informatie veche sau incorecta si este data clientilor in orice moment cand acestia se preocupa de asa ceva. Aceasta postare a fost inspirata de o interactiune cu colegii unui client, oameni care nu se gandesc la SEO de obicei si nu prea au treaba cu acest domeniu.

Acum nu vom incerca sa-i criticam, ci sa le aducem in atentia tuturor ca este nevoie de o continua nevoie pentru educatie. Aceste concepte au o modalitate proprie de a ramane prin preajma. Si asta nu este doar despre clienti, de asemenea. Este despre parinti, prieteni si parteneri. Mai este cineva intrebat daca face pop-up ads atunci cand incearca sa explice cu ce se ocupa?

Facand cercetari pentru aceasta postare, am realizat ca exista o gramad de interpretari gresite despre SEO peste tot, si oamenii vorbesc despre ele in mod regulat, insa cele mai multe sunt despre content marketing sau despre marketingul in general. Nu pot acoperi toate interpretarile gresite, insa acele concepte care par sa fie blocate pe ideea de SEO si nu sunt lasate in urma. Atunci va voi oefri resurse pentru a ajuta educarea oamenilor care cred in aceste interpretari gresite si voi oferi solutii alternative la ceea ce cred ei.

Ispiratia. Clientul incearca din greu sa echilibreze castigul cu continutul pe aceeasi pagina. Exista o imagine mare pe pagina acum si sugeram editarea acesteia pentru a adauga continut despre produsul respectiv. Ne-a fost adresata intrebarea daca am putea pune pur si simplu continutul in spatele imaginii si astfel sa rezolvam ambele probleme.  Clientul meu a intervenit si a raspuns foarte frumos la intrebare, insa mi-a adus in evidenta de cat de multe ori am vazut o aglomerare de text si de continut intr-un tag nonscript care nu se potrivea cu ceea ce era in Flash.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *