Daca vei rescrie un articol sau vei face o postare pe blog pe care ai gasit-o in mediul online, nu se considera plagiat, este de asemenea numit un continut duplicat. Toata lumea foloseste Internetul pentru cercetare si asta este ok. Oricum, a decupa si a lipi blocuri intregi de text din continutul altcuiva  si folosindu-l pentru tine este considerat plagiat.

Mai mult de atat, acum vei atrage atentia intr-un mod negativ asupra continutului tau. Mai intai, din nou, motoarele de cautare  va primi scrierea ta ca un continut duplicat.

De asemenea, daca un alt scriitor suspecteaza  ca iai plagiat continutul, acea persoana poate face o plangere  impotriva continutului tau. Daca vei avea parte de mai multe asemenea plangeri si observatii, gazda site-ului tau va refuza sa-ti gazduiasca continutul si vei fi fortat sa il indepartezi si sa gasesti o alta gazda.

Penalitatile continutului duplicat iti pot tine continutul departe de motoarele de cautare. Motoarele de cautare penalizeaza creatorii de continut care folosesc un continut duplicat. Poate ca tu crezi ca nu este mare branza de a tine departe motoarele de cautare incat sa nu-ti gaseasca blogul, dar crede-ma, chiar conteaza si este mare lucru.

Se intampla ca oamenii sa afle despre blogul tau in alte feluri, de exemplu daca vei sharui linkuri pe retelele de socializare. A nu avea o mare prezenta in cadrul motoarelor de cautare nu inseamna mare lucru pentru oameni, insa daca iti vor vizita profilele de pe retelele de socializare si iti vor vedea continutul, atunci inseamna ca scrii degeaba.

Daca esti cunoscut pentru faptul ca duplifici continut, asta iti poate afecta propria imaine si expertiza. Daca este evident ca tu copii de pe alte site-uri si de la alti scriitori, oamenii vor incepe sa se indoiasca de tine si de autenticitatea ta. Expertii nu rescriu continutul altcuiva, acestia isi creeaza propriul continut.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *