Continut grozav pentru site-ul tau

Oamenii se intreaba de obicei ce sa sharuiasca in social media. O idee grozava  este de a impartasi o parte din continut pe site-ul tau. Insa ce transforma un continut banal intr-un continut extraordinar si care iese in evidenta? Ce tip de continut este mai posibil sa fie citit si sharuit pe Facebook, Twitter sau Instagram?

Cu siguranta, tipul de continut variaza intre scriitori la fel de bine ca si in alte industrii. Oricum, exista un numar de argumente cum ca toate continuturile si tipurile de promovare pentru acesta au cate ceva in comun. Creatorii de continut tin minte aceste lucruri, fie ca fac blogging, fie ca scriu doar pe pagina „Despre noi” sau despre crearea de infografice.

  • Scrie mereu continut original. Continutul original este cheia in mod aboslut. Google a facut din asta ceva foarte clar si din faptul ca motoarele de cautare vor penaliza continutul duplicat-insa notabil, va rasplati site-urile de calitate superioara cu un continut original. Originalul merge mai departe de contintul non-duplicat; tine de asemenea si de originalitate-asadara asigura-te ca nu vei crea niste versiuni nesfarsite ale aceluiasi lucru. Axeaza-te in schimb pe continuturile unice si de top.
  • Scrie un continut care sa poata fi citit. Aceasta idee se refera la abilitatea continutului de a putea misca ochii cititorului pe pagina scrisa. Incepe cu un titlu, asa ca trebuie sa fie cat mai bun: 80% din oameni vor citi titlul tau, insa doar 20% dintre acei cititori vor citi chiar si articolul in cauza. Pentru a mentine oameniii interesati, fa in asa fel incat contintul tau sa fie usor de digerat cu liste, scrieri cu bold, italice, subtitluri, titluri si o multime de spatii goale albe. Nu-ti ingropa punctele de vedere  in paragrafe lungi-amplaseaza-le in fata si in centru astfel incat pana si cel mai obisnuit cititor sa isi ia informatiile  imediat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.