Navigare MobilaTipul de continut pe care il consumam pe fiecare continut variaza foarte mult si necesita o abordare sistematica pentru a produce serviciul bine. De exemplu, vei vrea sa iei in considerare cat de mult timp ai pentru a mentine atentia cititorilor.

Desktop : Pastreaza-ne productivi si informati

Consumarea Desktop este una din cea mai usoara de care putem sa ne ocupam, de vreme ce este dispozitivul pe care il folosim cel mai mult, si acel dispozitiv care are cel mai mult timp de care pot beneficia brandurile.

Toate formele de continut functioneaza aici, dar articolele de forma mai lunga se descurca mai bine, de asemenea si experienta interactiva.

Aceasta este probabil platforma pe care vei vrea sa prezinti continut mai bogat si mai interactiv, care foloseste cel mai bine capabilitatile browserului si experientele unui ecran mai mare. De exemplu, o demonstratie a unui produs interactiv si bogat in special ar putea fi facut disponibil pentru utilizatorii de desktop sau un catalog de produse extrem de rationalizate ar putea fi furnizat pentru utilizatorii de mobil ce au nevoie sa faca o comparatie rapida pe fuga.

Mobil : Pastreaza-ne conectati

Utilizarea mobila te ajuta la timp de comutare important si traficul este mai concentrat pe o navigare a unei bucati mici. Ne utilizam timpul aici incercand sa vedem stirile si sa intram pe retelele sociale. Cu acestea fiind spuse, in crestere folosim dispozitivul pentru a face achizitii importante. Doar in aceatsa luna, cifrele afisate au dezvaluit ca o treime din toate tranzactiile la nivel global sunt realizate pe mobil.

Aici este locul in care, cu toate acestea, traficul mobil va veni prin intermediul posturilor sociale si avand un site responsive este foarte important. Facand ca utilizatorii sa pluteasca printre posturile de pe blog si restul site-ului va imbunatati timpul de locuinta, dar si consumul de continut.

 

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *