Oricine va naviga pe internet are ca scop gasirea informatiilor din varii domenii. Desigur ca va conta calitatea si asta este ceea ce webmasterii trebuie sa inteleaga si sa puna accent. De la relevanta la continut actualizat importanta care i se acorda continutului este de natura sa faca din site-ul tau o prezenta notabila in motoarele de cautare. Ce implica asta? Grija pas cu pas pentru ceea ce continutul paginii tale web inseamna.

Cu doua categorii a tipului de continut atat cel de tip static cat si cel de tip dinamic trebuie sa fie actualizat. Continutul static se refera la datele de contact, la un scurt istoric al detinatorului de site, o scurta poveste despre afacerea ta. Pentru ca indiferent ca este vorba de prezenta online sau nu a avea grija ca tot ceea ce inseamna informarea  posibililor clienti este o parte importanta in a demonstra grija fata de afacerea ta, fata de imaginea ta, cea prin care te promovezi. Cand vine vorba de continutul dinamic acesta se refera la tot ceea ce site-ul tau contine, sectiunea de blog, de stiri, de a tine la curent vizitatorii despre noile oferte, despre ceea ce dispui ca si tip de afacere, despre ultimele noutati pe scurt.

Intr-o stransa legatura cu page rank-ul continutul trebuie sa fie unul calitativ, original si relevant. Este o gresala frecventa a  multora care se gandesc ca aceasta parte conteaza mai putin, care din lipsa de timp prefera sa gaseasca modalitati de a indeplini misiunea de a scrie continut foarte rapid. Cu oameni specializati in acest sens sa angajezi pe cineva pentru aceasta parte inseamna un plus pentru tine, pentru afacerea ta, pentru promovarea ta.

Nu ai timp. Ce se intampla cu site-ul tau? Cu cat timpul va trece si actualizarea nu se va intampla se va observa cum page rank-ul va fi din ce in ce mai mic si asta aduce dupa sine desigur mai putini clienti.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *