wordpress-seoControlarea titlurilor cu plugin-ul WordPress Seo Plugin 

Poti sa-ti controlezi titlurile SEO cu ajutorul plugin-ului WordPress SEO. Sunt doua parti ale plugin-ului ce controleaza asta. Pentru inceput, imediat ce instalezi si activezi plugin-ul, o sa ai o sectiune SEO in pagina de admin wordpress. Navigheaza la SEO- Titles&Metas si vei descoperi o serie de tab-uri pentru diferite pagini din site-ul tau.

Pentru fiecare tip de articol poti stabili un Title Template. Sunt o multime de variabile ce pot fi folosite. Deasemenea, asigura-te ca verifici astfel incat sa nu ajungi cu titluri duplicat pe site. In acest caz, ai putea foarte bine sa bifezi „force rewrite”.

Optimizarea posturilor individuale

Putem merge mai departe la optimizarea individuala a posturilor si a paginilor. Pentru aceasta actiune vom folosi sectiunea Snippet Preview din plugin-ul WordPress SEO. Acest preview va prelua in mod automat valorile din articolul deja scris dar iti ofera posibilitatea de a modifica titlul complet folosind sectiunea SEO title.

Daca vei apasa pe butonul Generate SEO Title campul se va auto-completa cu titlul preluat din template-ul wordpress, titlu ce poate fi mai apoi ajustat, modificat sau rescris in totalitate.

Pentru titluri sunt cateva lucruri de avut in vedere.

In primul rand, titlul trebuie sa contina mereu numele brandului tau, fie la inceput sau de preferat la sfarsit, dupa titlul propriu zis al articolului.

In al doilea rand trebuie sa contina neaparat cuvantul cheie pe care tu il consideri cel mai important/relevant pentru continutul articolului. Deasemenea, el ar trebui sa se afle de preferat la inceputul titlului.

In al treilea rand titlul ar trebui sa atraga cititorii, sa-i faca sa dea click. Aveti grija sa nu cadeti in capcana numita „link bait”. Metoda folosita de multe publicatii, presupune folosirea unui asa-zis titlu „bomba” titlu al carui idee nu se regaseste in continutul articolului. In acest mod, cel mai probabil va veti pierde vizitatorii fideli si ii veti alunga pe cei noi.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *