Dupa ce te-ai decis sa iti construiesti propriul site social media pentru afacerea ta, dupa ce te-ai gandit care va fi scopul tau, dar si care vor fi obiectivele tale, trasaturile de care vrei sa dispuna site-ul tau si metoda de gazduire, trebuie sa ai in vedere si anumite must-have-uri.

Odata ce vor fi definite cum se cuvine trasaturile de care are nevoie website-ul tau, trebuie sa cuprinda aceste trei lucruri. Cu toate ca aceste trei lucruri se aplica pentru construirea website-ului in sine, acestea sunt mult mai importante pentru un site de socializare de vreme ce vrei sa implici useri in activitati sociale pentru a-i pastra pe site-ul tau cat mai mult.

  1. Scalabilitate: Site-ul trebuie sa fie capabil sa se extinda cu usurinta si destul de rapid astfel incat sa se poata acomoda unei audiente tot mai crescande.
  2. Securitate: Este posibil ca nimic altceva sa indeparteze userii mai rapid decat un site care ete hackuit  sau care are probleme serioase cu securitatea.
  3. Serviciu cu clientii: Doar daca nu ai un departament de IT care poate face fata oricarei situatii si a oricaror probleme tehnice, vei dori sa faci un parteneriat cu o companie de hosting care poate sa se descurce cu orice tip de problema asociata cu site-ul tau.

Exista o gramada de optiuni pentru crearea unei retele sociale. Aceste trei optiuni asigurate aici au fost alese ca sa demonstreze tipurile de platforma de baza care exista. Fiecare dintre acestea este un sistem de calitate in cadrul respectivei categorii.

SocialGo este un sistem de retele sociale web-bazed. Aceasta platforma in cloud este o potrivire perfecta atat pentru companii, cat si pentru persoanele fizice acre nu vor sa se confrunte singuri cu codificarea din spatele scenelor necesara pentru solutiile de gazduire. De vreme ce platforma este proiectata pentru a atrage clientii si de a functiona intr-o scurta perioada de timp, a-ti seta propria retea sociala este simplu.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *