Credibilitatea website-ului tau

Credibilitate WebsiteOricine, dar absolut oricine isi poate crea un website. Oricine isi poate crea un cont pe Twitter, sa-si inceapa un blog sau sa isi lanseze o pagina de fani pe Facebook. Si oricine de la o fata de 13 ani, pana la un barbat de 45 de ani, poate pretinde ca este o femeie atractiva de 20 de ani pe internet.

In lumea spamurilor, scamurilor si falsului pe internet, am invatat sa fim precauti cu ceea ce gasim online.

Motoarele de cautare nu sunt deloc diferite. De multe ori uitam ca motoarele de cautare nu sunt doar o unealta pentru a ne ajuta sa gasim articole de stiri sau retete culinare. Motoarele de cautare ruleaza o afacere, o afacere a carui succes depinde pe furnizarea de rezultate relevante si legitime.

Daca esueaza sa ofere cautatorilor ceea ce vor, se indreapta catre cimitirul motoarelor de cautare, alaturi de Dogpile si Ask Jeeves.

Natural, Google, Bing si Yahoo, vor cu toate sa te asigure ca iti ofera rezultate ale cautarilor de incredere si legitime. Pentru a asigura calitatea, motoarele lucreaza la determinarea credibilitatii unui site.

Teoretic, cu cat mai mult multumesti si castigi increderea vizitatorilor din trecut, cu atat mai mult iti vei multumi si vei castiga increderea vizitatorilor noi. Dar cum masoara robotii motoarelor de cautare un concept abstract uman, cum este credibilitatea?

Factorii care iti imbunatatesc credibilitatea site-ului

Motoarele de cautare evalueaza o serie de factori diferiti cand iti determina legitimitatea site-ului. Stim cativa factori adevarati care pot sa-ti stimuleze credibiltiatea site-ului incluzand :

In-Link-uri : Motoarele de cautare va in-link-urile (linkuri care duc la website-ul tau de pe site-urile externe) ca semne de incredere. In-link-urile sunt echivalentul virtual a cineva care garanteaza pentru site-ul tau. Cu cat este de mai succes si credibil celalalt site, cu atat mai bine arati pentru Bing sau Google.

Printre acesti factori gasim, Out-link-urile, un site liber de erori, trafic, un website usor de navigat si un sitemap XML.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.