produse pentru porumbei

Ceea ce trebuie sa stie columbofilii in legatura cu aceste pasari destul de fragile se refera la sistemul lor imunitar si ce presupune o crestere sanatoasa. Spre exemplu, intarirea acestuia trebuie realizata in diverse etape in decursul unui an. Pentru ca asemenea oamenilor si acestia sunt supusi riscului de imbolnavire si de contactare a diverselor bacterii si microbi, o alimentatie bogata in legume si ceaiuri este esentiala. Prin aceasta porumbeii vor avea asigurat aportul zilnic necesar de nutrienti, precum si de vitaminele ce ii vor ajuta sa lupte impotriva daunatorilor diversi.

Specialistii in comercializarea de produse columbofile, precum sunt expertii din spatele site-ului produsecolumbofile.ro, recomanda celor ce se ocupa cu cresterea acestora pasari si suplimentele nutritive, care la randul lor constituie o sursa insemnata de minerale si vitamine.

Sistemul imunitar al porumbeilor – ce spun expertii?

Pentru ca si corpul porumbeilor au nevoie de nutrienti diversi pentru o functionare optima a sistemelor organismului, consumul regulat al produselor dedicate isi vor aduce contributia in ceea ce priveste intarirea sistemului imunitar.

Solutii variate in acest sens se regasesc in portofoliul magazinului online mentionat, special concepute pentru hrana porumbeilor. Te poti orienta in magazin dupa vitamine pentru porumbei de la Radu Duo SRL, dar si dupa alte produse menite sa asigure anumite substante hranitoare organismului acestora.

Stiai, de exemplu, ca vitaminele A, C si E, combinate constituie un scut puternic impotriva virozelor si a micoplasmozelor? Specialistii te pot ajuta cu mai multe informatii de acest fel.

Desigur ca un ajutor insemnat vizavi de functionarea optima a sistemului imunitar il reprezinta si o hidratare corespunzatoare. aceasta trebuie sa fie intotdeauna suficienta, iar atentia acordata acestui aspect trebuie sa fie cu atat mai mare pe timp de vara. Ai in vedere ca neglijarea hidratarii poate consta in repercursiuni mai tarziu.

Bineinteles ca nu doar cei doi factori mentionati sunt de influenta majora privind sanatatea porumbeilor, ci si miscarea. Astfel, sunt recomandare zborurile regulate, pentru ca acestea sporesc sistemul imunitar. De asemenea, nu oricum,  ci in libertate trebuie sa se realizeze aceasta. Il va ajuta sa isi puna in functiune organismul, ajuta al pomparea rapida a sangelui dintre inima spre creier si apoi prin restul corpului acestuia. Totul contribuie la un sistemul imunitar puternic.

Conteaza enorm si mediul in care stau porumbeii, conditiile de igiena, confort si siguranta pe care i le oferi. Ideal este sa ai in vedere gratare speciale care sa te ajute sa realizezi mai usor curatenie, astfel incat porumbeii sa stea mereu intr-un loc igienizat. De asemenea, ai in vedere accesorii pentru porumbei care iti vor eficientiza si tie munca si totodata vor stimula o dezvoltare sanatoasa a acestora.

Descopera mai multe solutii ce iti vor usura munca privind cresterea corespunzatoare a porumbeilor in cadrul magazinului online produsecolumbofile.ro. Ai la dispozitie produse sanatoase privind sustinerea organismului porumbeilor in diverse perioada, precum in cea de reproducere, in competitii si dupa acestea si in alte situatii. Specialistii iti stau la dispozitie cu diversitate si costuri echilibrate.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *