Cum evaluezi un continut valoros

Cu totii am vazut exemple minunate si bine planificate de continut, insa cu cateva mici greseli de scriere. Poate ca nu esti unul dintre acei oameni care judeca munca unui om bazat pe o punctuatie corecta, insa poti pune chiar si pariu ca una dintre persoanele ce se afla in audienta ta foloseste gramatica, scrierea si punctuatia ca pe o masura a calitatii continutului tau si ca dovada a valorii acestuia.

Unul dintre scopurile tale implica impartasirile pe retelele de socializare, nu-i asa? Sau cel putin nu vei fi in nici un caz suparat atunci cand cineva o va face. Daca esti incantat si deschis sa impartasesti si cu altii ceea ce citesti, si altii vor face la fel. Insa daca vei gasi ceea ce citesti ca fiind doar plictisitor, asta nu se vamai intapla, nu?

Cum poti demonstra valoarea a ceva care se afla peste tot, oricum? Exista o gramada de raspunsuri posibile. Ca si SEO, probabil ca vei sti despre ceea ce vorbesc deja, insa iata cum se poate ca acest lucru sa dea intr-o adevarata evaluare a continutului. Vei dori pe cat posibil sa folosesti traficul global plus o combinatie de lucruri de acolo care sa depinda de tipul de continut pe care vrei sa te concentrezi.

In vreme ce continutul este peste tot pe site-ul tau, lucrurile pe care cei mai multi dintre noi le considera a fi continut(postari pe bloguri, texte de pagini, si chiar infograficele) sunt rareori ultimele lucruri avute in vedere inainte de o conversie.

Modelarea de atributii te ajuta sa atribuiesti o parte din valoarea unei conversii la toate piesele de continut pe care un vizitator le vede inainte de conversie. Daca, de exemplu, citeste o postare de pe un blog, da click pe un e-mail, sau citeste un FAQ, poti da tuturor acestor actiuni un credit partial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.