Cum sa adaugi sistemul Disqus in WordPress – 2

Redundanta si sincronizare

Spre deosebire de comentariile Facebook, Disquis nu te blocheaza. Poti oricand sa te intorci in trecut daca nu iti place platforma, pentru ca sincronizeaza cu baza de date WordPress.

Daca rulezi un site destul de mare pe mai multe servere, atunci un astfel de sistem separat de comentarii este necesar pentru ca te ajuta pe partea de redundanta. Nu trebuie sa iti faci griji despre sincronizarea comentariile pentru ca nu sunt legate de baza ta de date. Comentariile Disqus sunt legate de URL-ul unui post sau a unei pagini.

Optiuni mai bune de comentarii si abonare

In timp ce in comentariile WordPress te poti abona doar la comentariile noi sau la replici, Disquis face totul mai usor. Utilizatorii se pot abona cu usurinta si in acelasi timp, dezabona de la comentarii.

Interfata usoara pentru moderare

Disquis iti permite sa inviti membrii activi si sa le oferi roluri de moderator. Acum, nu tot ce ofera Disquis este extraordinar de bun. Sunt cateva minusuri care vin la pachet si pe care trebuie sa le accepti.

Interfata generica de comentarii. Nu iti poti mentine vechiul design al comentariilor. Trebuie sa schimbi la layout-ul generic Disqus.

Poate duce trafic in alta parte. Widget-ul related posts de la Disquis poate duce trafic in alta parte asa ca e mai bine sa il dezactivezi.

Lipsa de control. In momentul in care faci outsource cu comentariile pierzi controlul. Asta este partea foarte grea. Din fericire, plusurile surclaseaza cu succes minusurile.

Adaugarea sistemului de comentarii Disquis in WordPress

Adaugarea sistemului de comentarii Disqus in WordPress este foarte usor. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa mergi la site-ul Disqus si sa te inregistrezi pentru un cont nou. Odata ce esti logat, click pe link-ul For Websites, de langa logo-ul Disqus.

Mai multe in articolele viitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.