Promovarea SEO internationala tine de anumite concepte, unele care sa sporeasca acest proces. De la identificarea potentialului si pana la optimizarea in adevaratul sens al cuvantului exista o serie de aspecte de care sa tii cont. Uneltele la care poate nu te-ai gandit sunt cele pe care sa te bazezi.

  1. Google Webmaster Tools- cu ajutorul acestuia vei putea tine cont de o analiza a vizibilitatii tale internationale. Iti spune care sunt tentindetele de cautare, volumul cautarilor, dar si impresiile legate de pagina ta.
  2. Google Analytics- Cu ajutorul acestuia vei putea observa un raport util in ceea ce priveste vizitele tale, densitatea conversiilor, dar si sursele de trafic, cuvintele cheie de asemenea.
  3. SEMrush, SearchMetrics Essentials, Moz Keyword Difficulty Tool se refera la cuvintele cheie relevante pentru tara de interes si ai la dispozitie posibilitatea de a cauta acitivtatea recenta a celor de pe piata.
  4. StatCounter sau Alexa te vor ajuta sa gasesti care este cel mai popular motor de cautare dintr-o tara anume.

In ceea ce priveste  Google Global Market Finder recomandarea nu este tocmai cea mai buna de vreme ce se categorizeaza ca fiind usor imprecis, cu traduceri mai putin bune si ceea ce poate duce la intelegeri proaste. Este o idee frecventa sa crezi ca aceasta unealta este unde ajutor din moment ce face parte din seria de unelte de la Google. Si totusi daca nu esti un vorbitor nativ al unei limbi vei gasi dificultatea de a face diferenta dintre ce este bun si ce nu. Este cert ca nu face altceva decat sa aduca o complexitate a cazului si doar daca te vei baza pe surse externe de genul un vorbitor nativ al unei limbi vei putea continua procesul.

In ceea ce priveste promovarea in sine in lumea online ai la dispozitie o sumedenie de unelte. Spre exemplu Open Site Explorer, MajesticSEO, LinkRisk, Social Crawlytics, SimplyMeasured si CognitiveSEO. Cercetezi astfel strategia de link building, gradul de popularitate a competitorilor, dar si sa faci analiza link-urilor si a domeniului social media.

 

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *