Avalanche ( AVAX) este o criptomoneda dar in acelasi timp este si numele unei platforme de tip blockchain. AVAX poate fi tranzactionat pe diverse burse de criptomonede si daca se doreste poate fi detinut in acele portofele digitale. Pe langa faptul ca este o criptomoneda, Avalanche este si o platforma blockchain care ofera suport pentru construirea si rularea de aplicatii descentralizate. 

AVALANCHE foloseste un protocol special care ii permite sa fie scalabil, sigur si eficient. Un astfel de protocol de consens permite validarea tranzactiilor in timp real, ceea ce il face potrivit pentru aplicatii cu volum mare de tranzactii. 

Cum sa tranzactionezi criptomonede AVAX  in 3 minute si 3 pasi simpli?

Ce poti face intai de toate este sa cauti o platforma pentru tranzactionare. Acum, pe piata sunt multe optiuni, fiecare cu avantajele si conditiile sale. Una dintre cele mai cunoscute este eToro, despre care s-ar s-ar putea sa fi auzit deja. Aceasta platforma are peste 25 de milioane de investitori, iar pe langa acest lucru se adauga cei 30 de milioane de utilizatori care o folosesc des. Pe eToro ai acces la peste 3000 de active financiare diferite, actiuni, criptomonede, valuta, indici si asa mai departe. 

Sa cumperi AVAX este usor, iata cum!

1. Creezi un cont

 

Iti alegi un nume de utilizator si stabilesti o parola.

 

2. Faci o depunere 

 

Alegi suma dorita de tine, procesul este unul simplu dupa ce iti creezi un cont. In cont vei gasi toate optiunile disponibile. Poti sa folosesti si lei pentru aceste tranzactionari.

3. Poti cumpara criptomonede AVAX simplu si usor, in doar cateva click-uri!

 

Care sunt avantajele tale daca alegi sa tranzactionezi prin intermediul eToro? 

Ai parte de un comision zero cand vine vorba de schimb sau alte tranzactii pe aceasta platforma. Acesta este un prim pas pe care il poti avea in considerare atunci cand tranzactionezi pe eToro.

Daca ai unele indoieli, ei bine afla ca poti testa aceasta platforma. Iti creezi un cont demonstrativ si te poti “juca” in voie. Vezi piata, ai acces la date reale, dar fara sa faci parte din ea. Din cadrul platformei eToro poti invata mai multe despre acest domeniu si te poti transforma incet, incet intr-un investitor. Te poti inscrie in Academia eToro unde vei putea sa initiezi sau sa inveti mai multe despre aceasta platforma. 

Accesul este gratuit, iar tu poti primi efectiv un cont demo gratuit cu un sold virtual de 100.000 USD pentru a-ti putea testa abilitatile si strategiile. Este o metoda inteligenta de a investi si a invata in acelasi timp, fara a risca pierderea unei sume reale de bani. Profita de aceasta oferta si vezi care este varianta ideala pentru a investi. 

Este recomandat ca inainte sa investesti propriu zis in astfel de chestiuni, sa te documentezi despre fiecare ramura in parte si sa nu iei decizii pripite. Este vorba pana la urma de investitiile tale, iar acestea merita sa fie unele de succes de fiecare data.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *