Promovarea este totul in zilele noastre; fara sa fii un brand, fara ca lumea sa stie de tine este greu sa rezisti pe piata. Si trecand de la clasica varianta cu promovarea in vitrina un magazin clasic a pierdut teren in fata internetului. Caci punand numai la socoteala ca te va scapa de cheltuieli, de la locatia aleasa si strategii de acest gen pana la plata lunara a costurilor ce tin de spatiul magazinului deja incepi sa remarci marea diferenta intre ceea ce poti sa faci online si metoda clasica.

Care sunt metodele pe care le-ar putea folosi cineva care isi doreste promovare, un site apreciat in lumea social media? De fapt sunt o multitudine de astfel de sfaturi ajutatoare care desi nu iti garanteaza instant un rezultat vine cu inca un pas de apreciere ce iti ridica cota atat a popularitatii site-ului cat si dincolo de aceasta de profitabilitatea afacerii tale.

Continutul este cel care trebuie sa vizeze maximul tau de interes. Ce anume poti sa faci? Un continut bun este telul insa mai mult decat atat vizeaza continutul social. Pe site-ul tau sa existe o sectiune de comentarii, un blog atasat sau poate un forum este o modalitate de a permite interactiunea cu cei care iti viziteaza site-ul si implicit cu cei care pot sa devina clientii tai in mod real, concret. Astfel vei permite sa se exprime liber, sa impartaseasca parerea despre ceea ce afacerea ta reprezinta este un plus pentru tine in ochii lor. Arati ca iti pasa, ca nu esti indiferent la ceea ce ei cred.

Poate banal, simplu insa a avea un titlul captivant este o noua modalitate de a face din continutul site-ului tau unul apreciat; asta pentru ca in multitudinea de stiri ceea ce tu postezi prin titlul in primul rand este acel ceva care sa faca cititorul sa doreasca sa citeasca mai departe. Si pe aceeasi lungime de unda sunt si fotografiile.

 

 

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *