Primul lucru pe care oamenii il gandesc atunci cand aud termenul de „influenta” este promovarea. Oamenii importanti cu un angajament viitor pot amplifica mersul la tinta a oricarei idei, continut sau brand pe care aleg sa-l impartaseasca.

Daca iti vei impleti influenta in strategia ta de continut atunci cand produsul tau final este gata de a fi promovat, oricum, vei pierde ocazia de a avea in echipa ta experti respectati. A sti cand si cum acestia pot fi angajati in diferitele etape este critic pentru a muta acesti influentatori din afara in niste partenereri ai brandului dinauntru.

Masoara valoarea adevarata a unui influentator. Pentru a gasi un influenatator perfect pentru a-i da o crestere strategiei tale de continut, prima data va trebui sa intelegi ceea ce face o persoana sa devina un influentator si cum aceasta influenta va juca un rol in peisajul mai larg al continutului.

Fie ca vrei sa construiesti o constientizare asupra brandului sau trafic, ceea ce conteaza nu este numarul brut de foloweri, ci cantitatea de foloweri angajati. Analitica Twitalyzer asigura un start bun pentru a-ti da seama cine este mai influent pe Twitter. Instrumentul nu numai ca masoara userii cu potential impact care se bazeaza pe numarul acestora de urmaritori, ci si probabilitatea ca si alti useri de Twitter vor face retweeturi sau vor mentiona un user anume.

Pe langa gasirea unui influentator care sa fie angajat in mod suficient pentru a da de veste despre mesajul tau, de asemenea va trebui sa iei in considerare felul in care aceasta persoana a devenit influenta in primul rand. Fie ca ea sau el are ani de experienta, idei geniale, argumente coerente sau toate la un loc, ia in considerare faptul ca ai putea lua toate aceste aspecte in considerare pentru a maximiza potentialul tau pentru a crea o relatie de succes.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *