Google lucreaza cu calitatea si de aceea in numele cerintei impuse de a oferi continut de calitate utilizatorilor impune prin diferite metode anumite obligatii. Page rank-ul este deja o parte cunoscuta, un scor oferit paginii care reflecta importanta acestuia. Ceea ce se introduce mai nou este o alta clasificare de acest gen numit author rank, o alta „nota” oferita acum autorului paginii.

Asemanarea intre aceste concepte face si asemanarea intre reguli. La fel ca si in cazul page rank-ului la author rank va conta continutul nu numai calitativ vorbind ci si originalitatea acestuia. Insa pe langa grija pe care trebuie sa o ai, atentia pentru continut intervin si alti factori. Relevanta ta ca si autor va depinde si de contul tau de Google+, de activitatea in mediul virtual din acest punct de vedere. In aceeasi arie de interes va fi profilul tau de Facebook sau Twitter daca exista. Deci un punct important care te ajuta sa castigi un scor mai mare va fi optimizarea contului tau.

Va conta cu privire la un astfel de cont nu numai ce fel de continut vei posta ci si care este popularitatea lui. De la distribuire la un like primit, de la comentarii primite pana la gradul sau ca impact in lumea online toate aceste elemente vor contribui putin cate putin la scopul tau.

Mai mult decat atat cu privire la ceea ce vei impartasi cu utilizatorii tai exista parti cheie care sa te inalte spre o treapta mai mare a ceea ce reprezinta author rank. Se observa interesul pentru articole ajutatoare, care vin sa prezinte ca un ajutor real cum sa iti atingi telul.

Intr-o puternica corelatie dintre tipul de continut, ce page rank iti ofera Google si atuthor rank de asemenea se vor influenta una pe cealalta astfel ca intr-o combinatie creata trebuie straduinta pentru a fi bine cotat.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *