Cum sa setezi Clef pe Smartphone-ul tau

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa descarci si sa instalezi Clef App pe smartphone-ul tau (aplicatie disponibila la momentul de fata pentru iOS si Android). Odata instalata, ti se va cere sa pui la dispozitie un nume si o adresa de mail pentru a crea un cont Clef.

Create an account to use Clef App

Dupa ce ai facut asta, ti se va cere sa alegi un nou pin. Un pin este un cod numeric din 4 cifre care se comporta ca o parola pentru aplicatia Clef de pe dispozitivul tau mobil.

Create a Clef Pin

Dupa ce ai creat pin-ul, vei primi un mail de confirmare. Trebuie sa dai click pe link-ul din mail pentru a-ti verifica adresa de mail.

Cum sa setezi Clef pe site-ul tau WordPress

Odata ce ai instalat aplicatia Clef pe smartphone-ul tau, urmatorul lucru pe care trebuie sa il faci este sa instalezi si sa activezi plugin-ul Clef in site-ul tau WordPress. Dupa activare, plugin-ul va avea creat un meniu in panoul de administrator al site-ului tau, meniu numit Clef. Daca dai click pe acel meniu vei fi dus la pagina de setare unde trebie sa dai click pe butonul Get Started pentru a continua.

Setting up Clef in WordPress

Vei vedea un Wave Clef  (un fel de cod de bare) ca va aparea pe ecranul urmator. Trebuie sa lansezi aplicatia Clef de pe dispozitivul tau mobil si sa scanezi acest wave.

Sync Clef Wave with your mobile device

Imediat ce aplicatia de pe mobil se sincronizeaza cu wave-ul Clef de pe site-ul tau WordPress, vei vedea un buton One Step. Dai click pe acel buton si setarea este gata.

Logare in WordPress fara parola, cu Clef

Pentru a experimenta logarea fara parola in WordPress folosind Clef, va trebui sa accesezi pagina de logare WordPress unde vei vedea un buton numit Log in with your phone.

Login with clef button WordPress login screen

Mau multe in articolul urmator.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *