Login with clef button WordPress login screen

Pentru a experimenta logarea fara parola, asa cum am mentionat si in finalul partii a doua, trebuie sa accesati pagina de logare a WordPress unde veti vedea un buton de login cu Clef.

Prin click pe Log in With your phone vei deschide acel wave Clef. Deschideti aplicatia Clef de pe telefonul vostru si sincronizati wave-ul cu dispozitivul mobil. Imediat ce aplicatia sincronizeaza Wave-ul Clef, te vei fi logat in site-ul tau WordPress. Nu numai asta; vei fi logat automat in toate site-urile pe care ai instalat Clef.

Dezactivarea parolelor WordPress

Dupa ce te-ai logat inAdmin-ul WordPress, da click pe meniul Clef si vei putea sa vezi setarile de configurare a plugin-ului.

Disable WordPress passwords when using Clef

Clef iti permite sa dezactivezi parola pentru toti utilizatorii Clef ceea ce inseamna ca toti utilizatorii vor trebui sa se logheze cu aplicatia lor Clef. Alternativ, poti dezactiva parolele pentru anumite roluri de utilizator. In final, poti sa dezactivezi complet parolele de pe site-ul tau WordPress si sa afisezi o forma de logare fara username si password. Va recomandam insa sa nu dezactivati aceste setari. Doar folositi o parola puternica pentru WordPress si mentineti campurile username si password active. Asta iti va permite sa te loghezi in continuare si fara dispozitivul mobil.

Probleme de logare

Atentie pentru cei care dezactivati parolele pentru toti utilizatorii WordPress. Facand asta, tu si alti utilizatori nu va veti mai putea loga fara telefoane. In caz ca iti pierzi telefonul, poti sa mergi la pagina Clef Lost Device si sa deactivezi aplicatia Clef de pe vechiul dispozitiv. Dupa asta, trebuie sa o re-instalezi pe noul dispozitiv si sa te loghezi ca de obicei.

In caz ca ati uitat parola puternica de la WordPress si nu ai dispozitivul cu aplicatia Clef la tine, atunci poti oricand sa iti recuperezi parola. Daca iti uiti si adresa de mail asociata, inca iti poti reseta parola folosindu-te de phpMyAdmin.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *