Probabil ca ati auzit de entuziasti ai securitatii care folosesc parole puternice si chiar isi forteaza utilizatorii sa faca la fel. Cum ar fi sa va spunem ca nu mai trebuie sa iti aduci aminte o parola complexa si ca te poti loga pe WordPress fara sa te mai chinui. In acest articol va vom arata cum sa va logati pe WordPress fara sa trebuiasca sa va aduceti mereu aminte parola, folosind Clef.

Ce este Clef?

Probabil ca te intrebi ce este Clef? Clef este o aplicatie pentru mobil care inlocuieste username-ul si parola cu smartphone-ul. Cand vizitezi o pagina de logare pe care este pornit Clef, vei vedea un cod pe care il poti scana cu ajutorul aplicatiei Clef. Dupa ce codul Clef este scanat, aplicatia de pe telefonul tau trimite un semnal cu o semnatura digitala catre Clef. Dupa ce identifica semnatura digitala, Clef te logheaza pe site.

Daca aveti in administrare mai multe site-uri WordPress, atunci folosirea Clef pe toate, iti permite sa te loghezi simultan pe toate site-urile WordPress, fara sa introduceti un username sau o parola. Daca folositi o semnatura digitala, este mult mai greu sa vi se sparga. Clef se asigura ca datele sunt protejate de orice tip de bresa. Oricum, chiar si daca baza de date ar fi sparta, tot nu vi s-ar putea compromite conturile pentru ca informatiile profilului sunt stocate doar pe smartphone-ul tau.

In alte cuvinte, doar persoanele care au acces la smartphone-ul tau, iti pot accesa site-urile.

Doriti sa va instalati aceasta aplicatie pe telefon si pe site-urile voastre? Doriti sa scapati de povara prea multor parole? Urmariti-ne in articolul urmator pentru a vedea cum puteti face asta asa ca va asteptam sa reveniti.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *