Potrivit cu Yahoo, bloggingul este cea mai buna modalitate prin care iti poti duce traiul cat mai bine prin intermediul online-ului. Pentru toti cei care au visat ca isi vor duce traiul din meseria de scriitori, sau poate de acasa lucrand ca marketeri afiliati (un blog este o piesa esentiala din succesul tau, de asemenea), nu a fost niciodata prea usor.

Acestea fiind spuse, multi oameni nu stiu cum sa inceapa, cum sa faca sa poata scoate bani din propriile bloguri sau sa si le promoveze, dar de asemenea si sa se foloseasca de orice metoda impusa pentru a crea succes, daca nu un venit destul de bun.

Ideea ca blogurile sunt folosite pentru atat de multe lucruri se adauga doar la confuzia generala, in mod special pentru cei aflati la inceput. Pentru a incepe sa lamurim aceste lucruri, ca sa nu mai mentionam de lucrurile care ar trebui sa mearga cel mai bine, si sunt niste procese foarte tare individualizate, aici sunt cateva dintre cele mai obisnuite moduri in care bloggerii pot fce bani prin intermediul postarilor online.

Continut platit. Unii bloggeri nativi pot sa fi platiti pentru continutul pe care il scriu printr-un serviciu de subscriptie. Daca aceasta este o optiune si pentru tine, atunci ia in considerare urmarea acestui drum bun, pentru ca acesta este drumul ales de cele mai multe ori de bloggerii care isi doresc sa faca un ban mai repede pentru ceea ce scriu.

Cu cat mai multe si mai multe stiri si surse media online  incep sa isi blocheze continutul si sa doreasca bani pentru serviciile lor online, a erge pe aceasta cale este un mod similar cu cel de scriitor freelancer si poate genera un venit direct din scrierile pe care le face o anumita persoana.

Avantajul este faptul ca recompensa vine in mod automat imediat dupa ce s-a scris (bloggerul este platit pentru ceea ce era scris in contract ca o sa scrie). Partea proasta este faptul ca ceea ce a scris respectiva persoana nu este permis sa vada mai multa lume, frumusetea internetului in prima masura.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *