Cum sa scrii un blog bun -continuare blog-boom.com

Pe blog-boom.com puteti citi un articol interesant publicat zilele trecute chiar. Este vorba despre cele mai utile sfaturi pentru a scrie un blog de succes care sa fie vizitat si apreciat.

Avand in vedere ca optimizarea SEO tine in primul rand de continut de calitate, scris bine, corect si fara exagerari din punct de vedere SEO, ne-am gandit ca o continuare a articolului mai sus amintit nu ar strica.

Dupa ce v-ati dezvoltat stilul de scris: actualizati, actualizati, actualizati.

Blogurile care atrag cei mai multi cititori sunt blogurile actualizate frecvent. Daca incepi sa scrii pe un blog, asigura-te ca ii poti aloca zilnic o parte din timpul tau. Daca urmeaza sa fii blogger, trebuie sa scrii!

E nevoie de disciplina sa scrii pe blog zilnic, chiar si cand vine vorba de articole nu prea mari. Daca tu insuti gasesti alte lucruri de facut doar pentru a nu scrie acum pe blog, poate ca blogging-ul nu este o activitate potrivita pentru tine.

In timp ce faci orice pe parcursul unei zile, aminteste-ti mereu de blog. Ai putea chiar sa ai un carnetel la tine si sa-ti notezi subiecte pe care vrei sa le dezbati, de indata ce iti vine vreo idee. Incepe sa fii din ce in ce mai atent la tot ce se intampla in jurul tau. Nu-ti fie frica sa scrii chiar si despre activitatile tale zilnice si comune. Ai putea ramane surprins de cat de discutate pot fi mai apoi.

Toate aceste actiuni iti vor transforma scrisul intr-o activitate mai usoara si mai placuta. In acest mod vei putea in sfarsit sa scrii frecvent.

E prea putin pentru tine? Crezi ca esti capabil de mai mult? Nu ezita sa ne impartasesti din experienta ta de blogger si nici sa ne recomanzi si alte moduri prin care un blog poate deveni foarte popular.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.