In momentul in care te decizi sa ai un site web al afacerii tale te gandesti ca asta este cea mai buna idee de promovare. Si cum nu ar fi cand internetul este in zilele noastre cea mai populara metoda de a afla informatii, de a gasi ce face obiectul interesului tau in timp util. Insa cum te vor gasi posibilii clienti cand in cautarea pe internet pagina ta web este greu de gasit? Google are un algoritm inteligent din acest punct de vedere. Iar promovarea abia acum incepe.

Parte din strategia de promovare in lumea online optimizarea SEO este cea care te va ajuta sa ocupi un loc fruntas in motoarele de cautare. Numai astfel ajungi sa fii mai cunoscut, sa fii usor de gasit, ceea ce iti va creste sansele sa ai mai multi clienti, sa iti maresti cifra de afaceri. Cu un lung sir de elemente ce se leaga unul de altul optimizarea SEO este necesara pentru cei ce inteleg ca in lumea online primeaza strategiile de marketing si nu este de ajuns sa fii o prezenta.

Esti in cautarea necesarului de optimizare SEO in Bucuresti? Trebuie sa cauti cea mai buna oferta pentru tine. Gandind eficient ai nevoie de o oferta personalizata pentru a putea actiona acolo unde se necesita. Spre exemplu procesul de promovare online implica mai multi factori. Rand pe rand trebuie sa ii bifezi pe toti pentru a-ti atinge scopul. Incepand cu page rank-ul care scoate in evidenta clasarea site-ului si pana la timpul de incarcare a paginii va conta fiecare detaliu. Cate site-uri de recomanda, cate linkuri primeste pagina ta? Nu te poti baza pe prieteni, pe favoruri, va conta sa demonstrezi ca esti atat de bun incat lumea te recomanda. Astfel se recomanda advertorialele, acele articole  menite sa te promoveze intr-un stil natural insa cu scopul clar de a vorbi despre afacerea ta, care sa contina cuvinte cheie axate pe domeniul ce caracterizeaza afacerea ta.

Insa si continutul are si el importanta sa. Sa actualizezi continutul, sa vii cu informatii noi de fiecare data nu este de ajuns caci trebuie sa pui accent pe originalitate si pe strategii de captare a atentiei. Ce va face ca un utilizator sa fie atras de articolul postat de tine? O imagine sugestiva, un titlu captivant sunt doar cateva exemple de idei pentru a face totul de o atractie greu de trecut peste.  De asemenea in continut trebuie sa te axezi pe cuvantul cheie de care se leaga intreg procesul de promovare, de nisa ta. Preponderenta acestuia poate fi de la 3 la 5% din intregul text.

Si cand totul pare simplu ce e prea mult strica astfel ca ar trebui sa cunosti si cele mai frecvente greseli pentru a le evita. In procesul de optimizare SEO ai in vedere nevoia de diversitate a ancorelor, de abuzul de linkuri totodata. Chiar daca vei apela la specialisti in domeniu care sa iti faca planul complet un minim de informatie iti este de ajutor inca din momentul in care te-ai decis asupra necesitatii de promovare online.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *