De ce sa integrezi Facebook cu site-ul tau

Desi multe site-uri inca sunt reticente in fata acestei idei, fara sa ne dam seama suntem oarecum acaparati de Facebook si pana la urma, nu prea mai putem sa mergem mult impotriva curentului. Astazi prezint cateva din principalele motive pentru care pana la urma ar trebui sa integrezi site-ul tau cu Facebook.

In primul rand, haideti sa vedem ce este Facebook si cu ce poate veni in plus pentru site-ul vostru. Facebook este cea mai folosita retea de socializare din intreaga lume cu o existenta de peste 10 ani deja in mediul online. Desi pornita pentru ca fiecare sa-si faca un profil personal, Facebook a oferit la scurt timp posibilitatea ca oricine sa-si creeze un fan page, indiferent daca era un artist, un site sau un restaurant.

Fan Page-ul este astfel primul mod in care trebuie sa integrezi Facebook cu site-ul tau. Cel mai probabil, mare parte din audienta ta are Facebook si ar dori sa afle mai usor momentul in care postezi ceva nou. Cu toate astea, tuturor le este mai usor sa te gaseasca in feed-ul de noutati de pe Facebook-ul lor, decat sa umble zilnic prin diverse site-uri, cautand dupa continut nou.

Dupa ce ai facut un fan page, ai grija ca integrezi un widget pe site-ul tau pentru ca oricine te viziteaza sa poata da like fan page-ului site-ului tau. Dupa ce ai facut asta, mergem la urmatorul pas. Aici mentionam ca trebuie sa integrati butoane de like si share pentru fiecare piesa de continut in parte. In momdul acesta, oricine place un articol sau distribuie, te duce mai aproape de mii de alti potentiali vizitatori.

Nu in ultimul rand vorbim despre actiune in fata careia foarte multi inca nu vor sa cedeze. Inlocuirea modalitatii obisnuite de comentare cu cea oferita de Facebook. Ei bine, afla ca daca vei face asta, foarte multa lume va intra mai usor in discutii si vei beneficia automat de o popularizare eficienta a fiecarei piese de contnut din site-ul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.