De ce sa respecti regulile Google

Un prim raspuns, ar fi oarecum tautologic pentru ca e oarecum de la sine inteles: Oriunde, in orice joc, regulile sunt facute sa fie respectate. Avand in vedere ca si optimizarea site-urilor pentru Google este de fapt un joc, un joc intre cei care se bat pentru primul sau macar pentru primele locuri.

Ce se intampla cand nu respecti regulile unui joc? Ei bine, un arbitru te va penaliza. Astfel, avem cel de-al doilea motiv pentru care ar trebui sa respect regulile Google: pentru ca daca jnu o faci, arbitrul, Google, te va penaliza.

Ce se intampla cand esti penalizat? Pierzi in fata echipei adverse, in fata concurentei in cazul nostru. Pierzi pentru ca Google are grija sa iti ofere ce meriti adica penalizare pentru regulile pe care le incalci.

Regulile Google sunt foarte stricte atunci cand vine vorba de optimizarea site-urilor. La urma urmei, e jocul lor, e motorul lor de cautare si daca vrei sa fii in joc, in primele pagini, pe primele locuri sau pe primul loc, trebuie sa te lasi arbitrat, trebuie sa joci exclusiv dupa reguli.

Regulile in acest joc nu sunt relative ci exacte. Ai nevoie de o optimizare corect realizata, ai nevoie sa fii corect pentru a avea sanse sa ajungi acolo unde iti propui.

Pentru aceasta, cel mai probabil va trebui sa apelezi la serviciile de optimizare ale unei firme SEO. Cunoscatori ai jocului si ai regulilor acestuia, firmele de optimizare vor face tot posibilul sa te duca in fruntea clasamentului.

Avand insa in vedere ca ei joaca pentru tine, va trebui sa ii platesti si in functie de cat de multi bani aloci, atat de multe resurse iti vor pune si ei la dispozitie pentru batalia pentru primele locuri. Tu cum procedezi pentru a ajunge in fruntea clasamentului in acest joc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.