Flatant sa stii ca cineva te recunoaste pentru un anumit domeniu de activitate a fi un nume sonor,  un nume asociat cu succesul este desigur ceea ce oricine viseaza. Ca o curiozitate, ai incercat sa cauti  numel tau pe Google? Mai ales fiidn activ pe retelele de socializare desigur ca se vor gasi rezultate in motorul de cautare, numele tau fiind asociat cu ceea ce ai facut in lumea virtuala. Insa dorind ca un astfel de rezultat sa reflecte mai mult decat atat inseamna sa lucrezi la propriul brand.

In primul rand, gandind realist deisgur, trebuie sa iti setezi cuvintele cheie, care din punct de vedere SEO vor face ca tu sa fii rezultatul de cautare corelat. Trebuie cu alte cuvinte sa te gandesti cum sa te definesti printr-un cuvant cheie. Totodata se necesita o amplificare din acest punct de vedere. Nu in sensul in care sa fii eroul cand tu esti cersetorul insa partile bune sa fie dominante si definitorii.

Un sfat ar fi cel legat de un blog personal. Cu puterea cuvantului poti sa atragi admiratia publicului si in orice caz daca nu vei fi placut de toti esti totusi o voce pe care unii o contesta insa clar o prezenta. Si in stransa legatura cu acest domeniu al scrierii este cel de a fi autor al unei carti.

Insa stim cu totii ca a avea talent in scriere nu este pentru toata lumea. Ca si expresivitate, ca si nevoie de a impartasi ceva unii nu au nici curajul necesar si se rezuma la lumea online. Si daca aceasta metoda pentru a-ti dezvolta brandul personal atunci sa fii acea voce care reuneste oameni intr-o cauza comuna este o noua ideea. Creeaza o comunitate, fii liderul unei miscari, a unei campanii de orice fel dar care militeaza in numele binelui.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *