Algoritmul Hummingbird face schimbari si anunta alte reguli ale jocului. De vreme ce intentionezi sa te pastrezi pe o pozitie buna in ochii celor de la Google trebuie sa tii pasul cu tot ceea ce se intampla. Pe 4 octombrie a venit si actualizarea Penguin 2.1, o sumedenie de lucruri noi de care sa te tina cont.

Vizati sunt cei care au facut optimizare prea multa, care au multe cuvinte cheie insa nu se bazeaza si pe continut de calitate. O problema exista si acolo unde s-a cumparat linkuri. Si daca este ceva ce poti sa faci sa indrepti lucrurile desigur trebuie sa ai in vedere partea de White hats pentru SEO, sa aduci continut unic si de calitate. Poate nimic nou din ceea ce in general este valabil. Mai concret trebuie sa tii cont de inlaturarea link-urilor suspecte catre site-ul tau si in acest sens sa folosesti unealta „Disavow links”.

Ce este cu algoritmul Hummingbird. In acest caz se pune accent pe ideea de a cauta ceva relevant prin intelegerea intentiei. Pentru ca utilizatorii de internet, consumatorii sunt incurajati sa opteze pentru optiunile verbale, pentru ca acest sistem va permite sa cauti in functie de ceea ce te intereseaza rezultatele in motoarele de cautare nu mai sunt la fel de relvante cand se bazeaza pe cuvinte cheie. O noua clasificare astfel ca se va face o diferenta clara de loc, eveniment, date.

Mai exact vei tine cont de detalierea in continutul tau. Asta pentru ca se pune accent pe o descriere decat o concentrare a intregului continut pe o singura idee, cuvant. Spre exemplu vorbind despre un eveniment include locatia exacta, data sau alte elemente de acest gen care sa faca ulterior ca acel continut al tau sa apara in listele de rezultate pe internet. Acest algoritm este deja de o luna si daca nu sunt ceva modificari in ceea ce priveste graficul vizietelor nu trebuie sa iti faci probleme.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *