Despre Noi

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_text_separator title=”Cine suntem noi?” title_align=”separator_align_left”][vc_column_text]Noi suntem, EUROPEAN ADVERTISING NETWORK – o echipa de tineri entuziasmati, plini de energie cu o gandire pozitiva, care si-au propus sa aduca o schimbare in bine afacerii tale.

Misiunea noastra este sa devenim lider pe piata online. Astfel putem imbunatati calitatea si productivitatea acestui domeniu si putem ajuta mai mult toate partile implicate. Misiunea vine din crezul nostru, acela ca oamenii de succes sunt oamenii fericiti la job, care pun pasiune in ceea ce fac.

Valorile noastre sunt: profesionalism, pasiune si parteneriat.

Infiintata din pasiunea pentru performanta si dorinta de transfer a know-how-ului, EUROPEAN ADVERTISING NETWORK este o societate specializata in servicii IT de dezvoltare a afacerii in mediul online.

Adaptarea la permanentele schimbari ale pietei, acerba concurenta cu alte piete cu costuri scazute in conditiile cresterii puterii consumatorului si influenta pe care o are acesta in dezvoltarea unei organizatii reprezinta marile probleme cu care firmele se confrunta in prezent. NOI avem grija ca dumneavoastra sa ajungeti in top, sa obtineti cele mai bune rezultate.

Ideea realizarii unei retele de bloguri ne-a venit in momentul in care am realizat ca blogosfera romaneasca nu este unita intr-o retea de advertising adevarata. Intrucat este foarte greu pentru bloggeri sa obtina contracte pentru a scrie articole sponsorizate, si cum companiile care doresc promovare nu pot desfasura campanii targetate pentru rezultate maxime, am hotarat sa infiintam aceasta retea.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_text_separator title=”Cu ce ne ocupam?” title_align=”separator_align_left”][vc_column_text]Specialistii nostri beneficiaza de experienta si formare profesionala care abordeaza domeniul IT din diferite unghiuri si iti pune la dispozitie o gama vasta de servicii: Advertoriale, Optimizare SEO, Webdesign, Webhosting, SMS API, SEO Content Writing, FaceBook mini-site, Promovare Social Media.

Cu o noua abordare a activitatilor de IT, propunem un sistem transparent, dinamic, clar procedurat si accesibil pentru clientii nostri.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_text_separator title=”De ce noi?” title_align=”separator_align_left”][vc_column_text]Conform studiilor in medie aproape 60% din traficul de pe siteurile romanesti este adus de motoarele de cautare. SEO sau Search Engine Optimization este o componenta esentiala, de care poate depinde succesul unei afaceri online. Dezvoltarea rapida a mediului online romanesc a dus la cresterea cererii pentru servicii specializate de SEO. Daca nevoia de a face SEO este acum inteleasa de orice intreprinzator care vrea sa-si dezvolte afarcerea online, modul in care se pot obtine cele mai bune rezultate este de multe ori neclar.

Noi iti oferim timpul nostru. Optimizarea pentru motoarele de cautare este o activitate consumatoare de timp si resurse (este nevoie sa te informezi constant pentru ca algoritmii motoarelor de cautare se modifica constant). In plus, trebuie sa cunosti politicile motoarelor de cautare pentru a nu risca penalizari din partea acestora, penalizari care pot ajunge pana la eliminarea din paginile de rezultate.

Impreuna stabilim clar obiectivele, avem rezultate ce pot fi verificate, strategii pentru cresterea traficului si monitorizam constant rezultatele.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_text_separator title=”Cui ne adresam?” title_align=”separator_align_left”][vc_column_text]In special persoanelor care doresc sa isi promoveze afacerea in mediul online.

Impreuna putem realiza o comunitate blogosferica majora care transforma blogurile de nisa in bloguri de subzistenta si cu real potential de advertising.

Este greu pentru un blog de nisa cu cateva zeci de vizite unice pe zi sa obtine contact cu o firma interesata de campanii SEO. Impreuna putem sa desfasuram campanii mici, medii si mari cu potential urias pentru companiile care apeleaza la noi, si cu profit rezonabil pentru dvs., bloggerii.

Pentru a castiga bani cu blogul dvs. trebuie doar sa deveniti membru al retelei e-advertising.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *