Despre optimizare

Motorarele de cautare incearca sa-si faca treaba cat mai bine prin indreptarea utilizatorilor interesati catre site-uri web si catre un tip de continut de care acestia sunt interesati. Asadar cum este determinata relevanta in acest caz?

Continutul: Este determinat de catre tema care este data, de textul de pe pagina si de titlurile si decsrierile oferite.

Performanta: Cat de rapid este site-ul tau si cat de bine functioneaza acesta in termenii dati.

Autoritatea: Site-ul au web are un continut suficient de bun incat sa indrepte linkuri catre alte site-uri sau alte site-uri cu autoritate se folosesc de site-ul tau drept referinta sau citeaza informatia disponibila aici?

Experienta userilor: Cum se prezinta acest site? ste usor de navigat pe el? Arata sigur? Are o rata de crestere inalta?

Ce nu cauta motoarele de cautare? Retelele de motoare de cautare au doar o anumita cantitate de stocare de date, asadar daca vei incerca sa faci ceva necugetat sau sa le inseli, exista sanse sa iti faci rau tie insuti pe termen lung. Lucrurile pe care motoarele de cautare nu le doresc sunt:

  • Aceleasi cuvinte cheie: Utilizarea repetata sau frecventa de anumite cuvinte chie de pe paginile tale.
  • Linkuri cumparate: A cumpara linkuri nu te va duce nicaieri cand vine vorba despre SEO, asadar ai fost instiintat.
  • O experienta proasta a utilizatorilor: Fa in asa fel incat userilor sa le vina usor sa navigheze pe site-ul tau. Prea multe reclame si a face prea dificil ca oamenii sa iti gaseasca contintul sunt doua dintre aspetele care ii pot indepata pe utilizatori si pot creste rata iesirilor de pe site-ul tau. De exemplu, daca rata de iesiri este de 80% sau mai mult si ai si continut pe site-ul tau, exista sanse ca ceva sa fie facut gresit acolo.

Asadar ai grija cum iti manageriezi si optimizezi site-ul astfel incat totul sa fie doar spre binele tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.