In lumea SEO adesea se schimba lucruri si trebuie sa urmezi aceasta cale. Doar pentru ca te documentezi despre asta, doar pentru ca stii cum sa faci un review al unui site nu inseamna sa stii deja cum se rezolva anumite aspecte. Vei avea nevoie de:

  • Actiuni concrete

Trebuie sa pui accent pe „ce” se intampla si „de ce” pentru ca in cele din urma sa iti dai seama „cum” sa faci totul. Sa presupunem ca un raport SEO va spune ca exista link-uri proaste pe care trebuie sa le verifici, sa le stergi pentru a imbunatati experienta pe site. Ai trecut de la problema la actiune, la ce anume trebuie sa faci.

  • Penalizarile

Ai mai auzit asta insa nu strica sa accentuezi ca este indicat sa rezolvi orice tip de penalizare mai intai de toate. Daca nu faci asta SEO va avea un impact prea mic pentru site-ul tau si mai cu seama o penalizare nerezolvata poate complica si continua cu altele mai drastice.

  • Penalizarile manuale

Simplul mod prin care se poate verifica daca un site este penalizat de asa maniera se realizeaza prin cautarea pe brand. Daca nu gasesti pagina esti cel mai probabil penalizat. Si pentru a indeparta asta ai nevoie de o cerere de reconsiderare.

  • Penalizari algoritmice

Acestea ar trebui sa fie prioritatea cea mai importanta. Totusi sunt mai usor de suportat decat penalizarile manuale. Nu vor afecta rank-ul tau spre exemplu, dar va puncta la o scadere in traficul cautarilor organice.

  • Potentiale penalizari

O definitie pentru acestea se coreleaza cu link-uri ce nu sunt naturale, cu cuvinte cheie de umplutura. Pentru ca indiferent daca inca nu esti penalizat in astfel de cazuri este doar o chestiune de timp pana cand se va intampla asta.

Rezolvarea acestora ia timp si efort si afecteaza traficul. A se retine ca este mai greu sa iti revii dupa o astfel de lovitura decat daca ai preveni situatia. Ca om care face SEO iti pierzi din prestigiu daca se intampla asta.

Va continua….

 

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *