Cu cateva saptamani in urma am participat la o intalnire cu o mana de antreprenori in deomeniul tehnologiei, spatiului, software si in industria ingineriei. M-am simtit atat de dat pe spate de talentul speakerilor. Stii ca exista acolo oameni care construiesc lucruri, cum ar fi retele private de sateliti, facilitati bio de printare, computere quantum, si masini care se conduc singure.

Am fost total impresionat de incredibila fateta a viitorului si de grupurile inventive si inovatoare de langa mine. Pe loc m-am gandit cum ar fi fost daca ad fi lucrat un pic mai mult la 20 de ani. O parte din prezicerea inovattilor de viitor este ca este foarte, foarte greu de ghicit. Cei care pot prezice cu acuratete viitorul sunt cei care tind sa inteleaga faptul cum oamenii pot sa raspunda la o anumita idee de indata ce au fost expusi la ea. Cred ca prezicerea anumitor lucruri ca viitorul este o abilitate foarte speciala intr-adevar.

Si apoi, din nou, ne asteptam sa fim capabili sa prezicem viitorul strategiei noastre de marketing mai mereu. In vreme ce prezicerea este un lucru important, a face ca asta sa se intample poata fi alta treaba cu totul diferita.

Competitia pentru a atrage atentia clientilor nostri este din ce in ce mai dura. In industria noastra, atunci cand intr-adevar stii ce ai de facut, reparam lucruri, cream lucruri sau chiar comunicam lucruri. Majoritatea timpului, cream un continut care comunica: idei, povesti, noutati sau ghiduri despre cum ai putea sa faci anumite lucruri mai bine. Problema este ca indiferent de cat de bine te prezinti, competitia va fi mereu mare in acest domeniu.

Cu cat clientii nostri devin mai inteligenti, competitia devine din ce in ce mai grea si mai mare. Cei mai de succes marketeri din industria scrisului au cu totii o trasatura in comun. Sunt buni la a gasi noi modalitati de a comunica ideile lor catre public.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *