Distribuirea unei piese de continut pentru linkuri

ContinutulSunt o multime de modalitati de a obtine linkuri. Tacticile potrivite pentru tine depind de resursele pe care le ai la dispozitie de asemenea si industria in care te afli. Industriile care sunt mai stabilite si mai competitive de multe ori necesita sa fi destul de agresiv cu link building si ai putea gasi castigarea acestor linkuri mai dificile. Alte industrii de cele mai multe ori industriile noi care cresc repede sunt pline de oportunitati pentru a se angaja cu bloggeri si a construi o comunitate.

Link Building bazat pe continut

Premisa fundamentala a unei campanii de link building este sa creezi un bun pe care il poti folosi sa incerci sa primesti linkuri. Acest lucru ia forma unei piese de continut si poate include lucruri precum :

  • Un infografic
  • O vizualizare a unor date
  • Un ghid
  • Un video
  • O galerie de imagini

Poti crea aceste bunuri cu o vedere in a castiga linkuri la ele de la oameni care le gasesc relevante, interesante, distractive, informative si asa mai departe. Apoi ajungi la acesti oameni intr-o incercare de a construi acele linkuri. In timp tintesti sa ajungi la un punct in care nu trebuie sa ceri fiecare link pe care il primesti. In loc de acest lucru ar trebui sa fii capabil sa plantezi continutul la cativa inflentatori importanti in comunitatea ta ce te vor ajuta sa distribui continutul. Poate dura ceva timp de realizat si necesiata o investitie mare in continut exceptional, dar este cu siguranta posibil.

Pagina trebuie sa arate foarte bine si sa fie usor de folosit, design-ul tau trebuie sa fie foarte curat ce vrea sa te determine sa intelegi imediat. Continutul trebuie sa fie relevant pentru tipul de oameni care ar lucra sau ar vrea sa foloseasca un serviciu din industrie si sa fie folositor oamenilor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.