Continut ScrisDe indata ce ai o lista de cuvinte cheie, o idee unde se claseaza competitorii, si care sunt cei mai valorosi termeni dintr-un punct de vedere al afacerii, poti incepe sa examinezi si sa construiesti continut.

Ai continut care sa iti acopere termenii cuvintelor cheie? Daca nu, adauga acest lucru la o lista de continut care trebuie sa fie produs. Daca ai continut care se potriveste termenilor, vezi daca se compara bine cu continutul clientului pe acelasi subiect. Pot paginile fi extinse sau facute mai detaliat? Pot fi adaugate linkuri mai multe sau mai bine intern? Continutul va beneficia de tipurile diferite de continut amestecate, videoclipuri, audio si imagini?

Va trebui sa creezi continut pentru fiecare zona de cuvinte cheie care lipsesc. Decat sa copii ce este deja disponibil in nisa, cauta cel mai bun continut pentru acel termen si incearca sa intelegi cum sa-l faci mai bun. Exista noi analize de industrie sau rapoarte pe care le poti incorpora sau extinde? Oamenilor le place noul. Le place sa invete lucruri pe care nu le stiu deja. Orice continut ar putea functiona, insa nu poate face cea mai mare oportunitate. Incearca sa produci continut considerabil mai valoros decat exista deja in timp ce vei avea mai multe sanse sa primesti linkuri si sanse mai mare de nivel inalt a angajamentului in care oamenii se schimba intre site-uri. Daca vizitatorii pot primi aceiasi informatie din alta parte, probabil vor face acest lucru.

De asemenea ganditi-va cum se vor angaja oamenii cu pagina ta. Este evident despre ce este pagina? Este evident ce trebuie sa faca utilizatorii in continuare? Text dens si reclame care te distrag pot reduce angajamentul, asa ca asigura-te ca folosirea este de la zero. Textul ar trebui sa fie la o dimensiune rezonabila, in asa fel incat persoana obisnuita sa poata sa-l vada.

 

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *