Experienta virtuala-importanta pentru clienti

Daca un vizitator da click pe pagina de Contact esti deja la jumatatea drumului facut in ceea ce priveste starnirea interesului in cazul paginii tale web care ce vizeaza o anumita afacere-servicii sau produse. Acesti vizitatori care au ajuns atat de departe incat sa intre pe pagina de Contact, inseamna ca sunt interesati de ceea ce au vazut in rest, astfel incat isi doresc sa te contacteze a]ca sa iti propuna un targ, sa cumpere sau pur si simplu sunt interesati de o colaborare.

Asadar, pagina de Contact este cea mai importanta poate in cazul unei pagini web facute cu cap. Daca nu exista asa ceva, o anumita sectiune unde sa apara o adresa fizica, o adresa de mail, un telefon si un nume, atunci nu mai are nici un rost sa te mai afisezi cu pagina ta web i lumea virtuala, pentru ca esti zero.

Cele mai multe pagini de Contact detin pur si simplu informatii de contact si poate o imagine a afacerii in sine pe care o promovezi pe site. Un apel catre actiune scurt, cuprinzator si captivant de pe aceasta pagina poate fi exact punctul de declansare a dorintei vizualizatorilor care sa ii motiveze si incurajeze sa iti dea un telefon, sa iti scrie un mail sau sa vina la tine, chiar.

Logourile profesionale atrag imediat dupa sine si incredere. Daca proprietarul site-ului in cauza este un membru al vreunui club important si care este renumit si respectat, ar putea introduce si acest logo pe pagina pentru a captiva si mai tare interesul vizitatorului.

De asemenea, o imagine cu detinatorul afacerii si totodata proprietarul site-ului (sau proprietarii) este de asemenea un punct de sprijin care poate crea incredere imediata. Poti folosi o imagine nu atat de profesionala a respectivei persoane pentru ca poate deveni plictisitoare, insa poti folosi o imagine mai candida, mai naturala a acestuia. Aceasta este o imagine care spune ceva. Sunt un director de afacere super ocupat cu un teanc de acte pe birou, asa ca trebuie sa stiu ce fac-transmite poza in sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.