In momentul in care ai un site sau blog consideri ca din start ai un castig. Stim ca internetul este in zilele noastre una din cele mai facile surse de informare, accesibil si rapid indiferent de domeniu. Insa te vei „lovi” cu siguranta de lipsa de promovare. Site-ul exista, cu intreaga parte de informare insa fara utilizatori care sa acceseze pagina ta castigul nu exista.

Cu un plan bine stabilit si care vine in functie de necesitatile si bugetul tau aprtea de promovare SEO este ceea ce ar trebui sa tii cont. Nu te va ajuta doar sa castigi publicitate care la randul sau vine cu un numar mai mare de clienti ci si satisfactia ta cand vizibil remarci diferenta in partea de implementare a unor concepte care sa iti sporeasca afacerea.

In termen concret de defintie promovarea SEO reprezinta social media optimization, ceea ce prin diferite mijloace te va ajuta sa ajungi in primele pagini de cautare a motorului de cautare Google. Te-ai gandit vreodata de ce exista o clasare a paginilor de pe Google, de ce un anumit site va fi primul cand cauti ceva? Asta pentru ca se face investitie, pentru ca interesul si preocuparea de partea de promovare va face un anumit site sa fie cat mai relevant in cautare si sa fie clasat cat mai sus.

Desigur ca majoritatea vor accesa doar primele pagini dupa cautare astfel ca interesul maxim va fi ca site-ul tau sa urce in topuri. Cum vei face asta? Exista pe piata o varietate de companii care sunt specializate pe acest domeniu. Insa apare partea de dilema, daca sa ai sau nu incredere. Rezultatele apar in timp este adevarat insa o munca bine facuta in acest sens se va demonstra eficienta pana la urma. Cu metode diferite ideal este sa existe un echilibru intre ceea ce se doreste si cat esti dispus sa platesti pentru ca mai apoi pe parcus sa fii mult mai convins ca investitia in promovarea SEO chiar merita.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *