Link buildingul este o intreaga industrie. Un domeniu in care joci dupa cum ti se canta. Desigur din partea celor de la Google. Politica se schimba, ceea ce atrage cu sine o nemultumire a celor care au un interes in acest aspect. Se considera ca orice link destinat sa manipuleze page rank-ul este o problema si prin urmare considerat o incalcare a regulilor. Dar acest lucru este parte din domeniul de activitate in ramura SEO. Se pare ca devine din ce in ce mai greu sa poti sa iti cresti rangul paginii, dar respectand in acelasi timp cu sfintenie toate aspectele impuse de Google.

Pentru ca lucrurile sa mearga intr-o directie buna ar trebui sa te pui in locul celui care “da oride”. Cu alte cuvinte daca tu ai fi Google cum ai gandi? Sa incepem prin a gandi ca expertii SEO sunt o oarecare amenintare pentru promovarea prin click. Nu pot fi insa exclusi total astfel ca se merge pe ideea de compromis si de inlaturare acolo unde campaniile SEO nu sunt de calitate. Spre exemplu pe o scara de la 1 la 10 doar cele de rang 9 si 10 pot fi considerate cele “ocolite” de dorinta celor de la Google de eliminare. Si prin folosirea algoritmilor asta se face deja.

In plus, informatia conteaza. Exista deja prea mult continut pe internet de aceea se pune accent pe calitate. Punandu-te in locul Google-ului nu vei vedea expertii SEO folositori? Pana la urma incurajati sa foloseasca un continut bun utilizatorii vor fi multumiti si astfel vor utiliza in continuare acel motor de cautare.

Page rank-ul paginii crescut peste noapte, artificial, reprezinta un interes pentru Google de a desfiinta si a penaliza. Astfel ca introduce tot felul de criterii. Cele legate de page rank nu sunt in avantajul expertilor SEO. De fapt nu aduc niciun beneficiu.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *