Analize GoogleStie toata lumea ca Google Analytics este grozav din mai multe motive, dintre care ar fi ca este foarte usor de folosit; toata lumea il foloseste, astfel trebuie sa fie cel mai bun; se integreaza nemaipomenit cu AdWords; este gratuit, cine se poate certa pentru gratuitate?

Intrebarea cea mai mare este, ca sunt acestea motivele potrivite in a alege o unealta de analiza ? Inseamna usor de folosit usor de inteles sau ceva? Cu Google fiind o corporatie de un succes urias, imi ofera o cantitate de date uriase gratuit sau platesc intr-un fel?

Este Google Analytics usor de folosit cu adevarat?

Este Google Analytics usor de configurat. Este usor de obtinut date si este usor sa scapi date pe care nu ti le doresti. Dar sa scuipe date nu  este punctul web analytics. Punctul este sa furnizeze cunostinte care te lasa sa construiesti ipoteze testabile si a imbunatati performanta pe platforma ta.

Am vazut cu totii ecranul principal al lui Google Analytics, acum se numeste „Audience Overview” cu graficile vizitatorilor si defalcari de limbaj. Dar ai studiat-o? Mergi la Analytics, uita-te la ecranul prinicapl si intreaba-te cum imi pot imbunatati afacerea mea cu aceste date ? O sa va ofer cateva minute de gandire.

Ati reusit sa gasiti ceva? Sunt foarte surprins daca ati reusit. Acum este o declaratie chiar socant, ai mers la primul, asa ca in definitie mai importanta, ecranul unei unelte pe care milioane de oameni nu se asteapta sa fi gasit ceva folositor.

De aceea, Google Analytics este usor de configurat si este foarte usor pentru a vedea datele cand scuipa, este foarte dificil sa obtii cunostinte reale. Aproape fiecare analiza valoroasa necesita crearea unui raport personalizat.

Ar putea fi o multime de lucruri n Analytics care ar putea fi mai usoare. Dar cum putem sa le facem mai usoare?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *