Sa nu fim intelesi gresit, cand vorbim de „hack-uri” vorbim de actiuni care te vor ajuta sa castigi timp in activitatea de SEO. Ca orice firma SEO serioasa nu incurajam metodele gray sau black hat in efortul de a castiga teren in motoarele de cautare. Avand in vedere cam am scos aceasta problema din discute ne vom indrepta atentia acum catre o serie de actiuni care vor duce la realizarea SEO intr-o maniera mult mai rapida.

Obtine cuvinte cheie prin intermediu motorului de cautare interna

Cand utilizatorii cauta cuvinte folosing motorul de cautare integrat pe site-ul tau o fac pentru ca nu gasesc pe prima pagina ceea ce cauta. Daca monitorizezi aceste cautari vei ajunge sa iti creezi o baza de date cu noi cuvinte cheie care stii cu siguranta ca sunt folosite de clientii interesati.

Obtine cuvinte cheie folosind Google Adwords Keyword Planner

Avand in vedere ca majoritatea datelor Google Analytics sunt de forma „not provided”, va trebui sa cauti ceva mai bine informatii in legatura cu cuvintele chiei introduse in gigantul Google. Va trebui sa te loghezi in Google Adwords Keyword Planner si sa salectezi „Seatch for Keyword and ad group ideas”. Introdu URL-ul site-ului tau in „You landing page” si pune optiunea targeting catre tara ta si activeaza cautarea. Sub „Keyword Ideas” va aparea o lista de cuvinte cheie pe care Google crede ca au legatura cu site-ul tau.

Adauga codul Google Autorship pe site-ul tau

In cazul in care ai un web-site bazat pe platforma WordPress, trebuie doar sa introduci codul Google Autorship in header.php avand grija sa inlocuiesti profile link-ul tau cu codul propriu. Astfel profile code-ul tau va fi propagat pe toate paginile de pe site-ul tau.

Combina tag-urile Javascript cu Google Tag Manager

Google Analytics, Twitter si Google+ sunt doar cateva din site-urile care necesita instalarea JavaScript pe site-ul tau pentru a folosi anumite facilitati. Insa aceasta instalare de snippet-uri duce la ingreunarea site-ului si la reducerea vitezei, ceea ce nu ne dorim. Pentru a evita pierderea timpului necesar initializarii fiecarui snippet in mod individual, foloseste unealta Google Tag Manager. Pur si simplu trebuie sa introduci codul tau in tag generator si acesta iti va pune la dispozitie o gama de tag-uri care vor lansa individual fiecare fisier JavaScript conform regulilor stabilite de tine. Odata ce ai instalat acest tag pe site-ul tau vei observa o scadere considerabila a timpilor de incarcare.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *