Banuiesc ca stii si tu ca Google nu mai este ce a fost, referindu-ma aici la faptul ca nu mai foloseste aceeasi factori de notare a paginilor web ca in trecut. Astazi, se pune un accent din ce in ce mai mare pe un numar de alti factori, printre care se numara si loialitatea clientilor.

Loialitatea clientilor tai, atunci cand vine vorba despre lumea internetului si SEO, se masoara in numarul de vizite pe care un utilizator le face pe website-ul tau. Mai mult decat atat, atunci cand vine vorba despre loialitate in ochii Google, aceasta se masoara in probabilitatea ca un utilizator sa revina pe site-ul tau. Este evident cu cat loialitatea clientilor tai este mai mare, cu atat si ranking-ul paginii tale va fi mai bun.

Acest factor destul de nou si neinteles pe deplin inca este de o importanta majora si lucreaza ca un mecanism in avalansa. Asadar, daca dispui de cativa clienti loiali brand-ului tau, probabilitatea ca acestia sa iti promoveze verbal afacerea ta si altor persoane, creste, iar cei din urma, la randul lor, promoveaza afacerea ta altor persoane si asa mai departe. Cum poti sa iti dai seama, daca dispui de un grad de loialitate crescuta a clientilor tai fata de site-ul si afacerea ta, vei avea numai de castigat, atat din punctul de vedere al castigurilor financiare aduse direct de catre un numar mai mare de clienti loiali, cat si de pe urma faptului ca vei fi privit mult mai bine de catre Google, ceea ce va rezulta intr-un pagerank crescut si implicit intr-un numar mai mare de vizitatori si potentiali clienti.

Asadar, incearca sa acorzi o importanta cat mai mare factorului loialitate a clientilor tai pentru a avea parte de o afacere cat mai profitabila si cat mai infloritoare prin intermediul internetului.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *