ResponsiveSuntem obsedati cu raspunsurile instante. Intr-o lume plina de dispozitive care pot accesa internetul la atingerea unui buton sau miscarea unui deget, am devenit mai siguri pe conexiunea rapida si website-uri responsive. Daca un website nu se incarca cum trebuie pe smartphone-ul nostru sau tableta, ai crede ca suntem deja pe calea unui website care se va incarca.

Un website responsive are conotatii mai diferite decat ati putea crede. Cand ne gandim la responsive, ne gandim deobicei despre ceea ce functioneaza corect. Sunt multe website-uri care functioneaza cum trebuie pe smartphone-uri si tablete, dar pentru un anumit motiv, nu se potrivesc pe ecranele cu dimensiuni mai mici. Pot rapid deveni enervante cand un utilizator trebuie sa faca scroll inainte si in apoi, sus si jos pentru a vedea continutul intreg al site-ului.

O pagina web este considerata responsive cand se potriveste automat pe ecran, indiferent de dispozitivul folosit pentru a-l vedea. Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa te ingrijorezi despre producerea diferitelor site-uri pentru a functiona pe diferite dispozitive, ceea ce este un plus urias intotdeauna.

Gandurile celor de la Google

Sunt sigur ca ai auzit ca Google este o afacere uriasa in zilele noastre. O surpriza mare, nu-i asa? Cateodata este important sa-ti aduci aminte acest lucru, motorul de cautare are un procent de distribuire de 67.5 pe piata, din martie 2014. Asa ca pe cat de mult uram sa fim condusi de o singura companie, simplul fapt este ca stim despre ce vorbim cand vine vorba de experienta unui utilizator. Si daca spun ca prefera un site in fata altuia, trebuie sa ascultam. Si au spus clar ca prefera site-urile responsiv in fata mai multor versiuni de website.

Pentru a deveni mai tehnic, Google se refera la tipul de design ca un set unde serverul trimite intotdeauna acelasi timp de cod HTML pe toate dispozitivele.

 

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *